Follow us

Η Χριστιάνα Μπέτα φόρεσε ένα vintage μαντήλι ως τοπ | 4 τρόποι για να το φορέσεις και εσύ

Η Χριστιάνα Μπέτα προτείνει το πιο εντυπωσιακό look.

MissBloom TEAM
kris_betta_ Instagram @kris_betta_

Ένας από τους λόγους που οι γυναίκες αγαπάμε τον κόσμο της μόδας είναι επειδή μας προσφέρει διάφορους δημιουργικούς τρόπους για να φορέσουμε κάποια κομμάτια που έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ένα αξεσουάρ, και πιο συγκεκριμένα τα μαντήλια. Μπορείς να τα φορέσεις γύρω από τον λαιμό σου ή στα μαλλιά σου, να τα περάσεις στον καρπό σου ως βραχιόλι ή να τα δέσεις στην τσάντα σου. Φέτος το καλοκαίρι όμως, η Χριστιάνα Μπέτα προτείνει να τα φορέσεις ως top.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστιάνα Μπέτα δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες. Στη μία από αυτές φαίνεται να φορά ένα μαντήλι σε φούξια απόχρωση και vintage αισθητική ως top, το οποίο έχει συνδυάσει με ένα λευκό παντελόνι, χρυσή ζώνη-αλυσίδα και επίσης χρυσά statement βραχιόλια.

Για να πετύχεις το look της Χριστιάνας Μπέτα, αρκεί να επιλέξεις ένα μεταξωτό μαντήλι σε μεγάλο μέγεθος και απόχρωση ή μοτίβο της αρεσκείας σου, να το τοποθετήσεις έτσι ώστε να έχει τριγωνικό σχήμα και να το δέσεις γύρω από το σώμα σου. Για να νιώθεις πιο ασφαλης, προτείνουμε να φορέσεις από μέσα ένα στράπλες τοπ, ή έτσι όπως θα το δέσεις στην πλάτη σου, να το περάσεις μέσα από το σουτιέρ πρώτα, ώστε να είναι πιο σταθερό.

Το καλοκαιρινό look της Χριστιάνας Μπέτα

Πώς θα αντιγράψεις το look της

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr