Μόδα19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2019

7 + 1 ιδανικά outfits για το αεροδρόμιο από τις Ελληνίδες celebrities

Τα ταξιδιωτικά σου outfits πρέπει να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις

Προτίμησε ένα αθλητικό λουκ, που θα σου επιτρέψει να είσαι άνετη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, όπως η Τάμτα.

Τα άνετα αθλητικά sneakers είναι απαραίτητο κομμάτι για την άνεση στα ταξίδια σου. Φόρεσε τα αγαπημένα σου αθλητικά για να μην νιώσεις την παραμικρή κούραση και ταλαιπωρία, όπως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Αν θέλεις να είσαι κομψή, παρά το αθλητικό λουκ, φρόντισε το hairlook σου και το μακιγιάζ σου, όπως η Μαρία Μενούνος.

Ιδανικά, άφησε κάτω τα μαλλιά σου αποφεύγοντας μεταλλικά κοκαλάκια και τσιμπιδάκια, αντικείμενα που μπορεί να σου δημιουργήσουν εμπόδια και καθυστερήσεις στους ελέγχους, όπως η Κατερίνα Καινούργιου.

Το τζιν με ένα απλό μπλουζάκι είναι ακόμα μια ιδανική και άνετη λύση για το ταξίδι σου, όπως εδώ επέλεξε η Τζένη Μπαλατσινού.

Αλλά και η Δέσποινα Βανδή

Και η Χριστίνα Κοντοβά

Και η φούστα, ή τα φορέματα, αποτελούν ιδανικά κομμάτια για ένα ταξίδι αφού σε αφήνουν άνετη και αέρινη, όπως τη Χριστίνα Μπόμπα.

Τι να φορέσω στο αεροδρόμιο και σε ένα ταξίδι; Πολλές φορές κάνουμε τις λάθος στιλιστικές επιλογές με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούμαστε. Στενά ρούχα, που μας ενοχλούν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, άβολα παπούτσια που μας ταλαιπωρούν σε όλη τη διαδρομή.

8 ιδέες για χειμερινό color blocking που θα σε ενθουσιάσουν

Ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές για να κάνεις; Οι Ελληνίδες celebrities σού δίνουν έμπνευση για το επόμενο ταξίδι σου! Δες αναλυτικά στην παραπάνω gallery. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ

Best of network