Follow us

5 διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις το λευκό πουκάμισο με έμπνευση από το TikTok

Πέντε βίντεο που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τέλεια looks.

street style Splash News / Ideal Image

Εάν προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε μία λίστα με όλους τους λόγους, για τους οποίους λατρεύουμε τον κόσμο της μόδας, σίγουρα θα ήταν πολύ μεγάλη. Στην κορυφή αυτής όμως θα ήταν η μαγεία του styling. Ένα ρούχο, όσο απλό κι αν είναι πάντα θα μπορεί να φορεθεί με διαφορετικούς τρόπους και συνδυασμούς, αρκεί να γνωρίζεις μερικά tips που θα σε βοηθήσουν.

Για παράδειγμα, ένα από τα πολυχρηστικά κομμάτια της συλλογής σου είναι το λευκό πουκάμισο. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί στο γραφείο με ένα αυστηρό look ή με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι και sneakers σε χαλαρές βόλτες με τις φίλες σου και πάντα να είσαι πολύ chic και περιποιημένη.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικά την περίοδο της άνοιξης, το λευκό πουκάμισο είναι ιδανικό item για να φτιάξεις κομψούς και girly συνδυασμούς, τονίζοντας ένα από τα πιο θηλυκά σημεία της σιλουέτας σου. Τη μέση. Αρκεί να γνωρίζεις διαφορετικούς τρόπους δεσίματος του πουκάμισου. Ευτυχώς για όλες μας, ο κόσμος των social media και συγκεκριμένα το TikTok μας βοηθά για ακόμα μία φορά να μάθουμε διάφορα χρήσιμα styling tips. Αυτή τη φορά ξεχωρίσαμε έναν λογαριασμό στο TikTok με μία fashionista που σου δείχνει διαφορετικούς και πολύ εύκολους τρόπους για να φορέσεις το λευκό πουκάμισο. Εμείς ξεχωρίσαμε τους αγαπημένους μας και στους προτείνουμε.

Τα styling tips που θα σε βοηθήσουν:

#1

#2

#3

@jenny.branham

New! Do you want to see more button up hacks or something else? #fashionhacks #amazon #stitch #happyeaster

♬ Bongo cha-cha-cha - Remastered - Caterina Valente

#4

#5

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ