Follow us

Έχεις βαρεθεί το λευκό πουκάμισο; Αυτός είναι ο πιο πρωτότυπος τρόπος για να το φορέσεις

Ο κόσμος της μόδας δεν θα πάψει ποτέ να μας εκπλήσσει.

leuko poukamiso Splash News / Ideal Image

"Blue jeans, white shirt” ερμήνευσε η Lana del Rey στο ομώνυμο τραγούδι του 2012, εξυμνώντας το πιο διαχρονικό στιλιστικό combo. Εκτός από το τζιν παντελόνι, τη στιλιστική αξία του οποίου γνωρίζουμε πολύ καλά, το λευκό πουκάμισο αξίζει επίσης την προσοχή μας. Κλασικό και διαχρονικό, πρακτικό και ευέλικτο, το λευκό πουκάμισο έχει μία πορεία στη μόδα που περνά πολλές δεκαετίες, ενώ παράλληλα θεωρείται πάντα επίκαιρο και έχει μία σταθερή θέση στην επικαιρότητα.

Διαβάστε Επίσης

Μέσα στα χρόνια, οι fashionistas έχουν καταφέρει να δείξουν πολλούς και διαφορετικούς τρόπους για να φορέσουμε το λευκό πουκάμισο με διαφορετικό styling για την εκάστοτε περίσταση. Με φούστες και σορτς, με τζιν και παντελόνες, με κοστούμια και κιλότ, το λευκό πουκάμισο είναι πάντα εκεί για να μας βοηθήσει να ντυθούμε κομψά όποια κι αν είναι η περίσταση όποιο κι αν είναι το dress code. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, το στιλιστικό τρικ που έχει κερδίσει την προσοχή των influencers, δηλαδή το layering, έχει αναδείξει ακόμα περισσότερο την αξία του λευκού πουκάμισου, αφού μπορούμε να το φορέσουμε μέσα από πουλόβερ, μπλούζες, φορέματα και γιλέκα για ένα ακόμα πιο κομψό και ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Διαβάστε Επίσης

Εκεί που πιστεύαμε λοιπόν πως οι τρόπους με τους οποίους μπορούμε να φορέσουμε ένα πουκάμισο έχουν εξαντληθεί, μία ανάρτηση στο Instagram μάς έκανε να αλλάξουμε γνώμη. Συγκεκριμένα, στον λογαριασμό @fashionactive που μετρά περισσότερους από τρία εκατομμύρια followers ξεχωρίσαμε έναν βίντεο που δείχνει έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο για να φορέσουμε το λευκό πουκάμισο φέτος την άνοιξη.

Τι θα χρειαστείς;

Ο λόγος που μας ενθουσίασε το εν λόγω trick είναι πως μπορούμε να το πετύχουμε εύκολα όλες μας με κομμάτια έχουμε ήδη στη ντουλάπα μας. Θα χρειαστούμε απλώς ένα λευκό πουκάμισο και ένα μαντήλι στο αγαπημένο μας χρώμα ή σε ένα εντυπωσιακό μοτίβο. Όπως θα δεις στο βίντεο, χρειάζεται να κάνεις ένα τρίγωνο με το μαντήλι σου, ενώνοντας τις δύο γωνίες και να το περάσεις γύρω από τους ώμους σου. Στη συνέχεια, με τα απλά βήματα που βλέπεις παρακάτω, χρειάζεται να "κλειδώσεις” τα μαντήλι με τα κουμπιά, ώστε να σταθεροποιηθεί. Το αποτέλεσμα είναι πολύ cool, ιδανικό για την περίοδο της άνοιξης, ενώ οι συνδυασμοί που μπορείς να πετύχεις είναι άπειροι, αλλάζοντας απλώς κάθε φορά το μαντήλι που φοράς.

Το στιλιστικό τρικ που αξίζει να γνωρίζεις

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ