Follow us

10 ζευγάρια γόβες που θα ζητούσε ως δώρο από τον Άγιο Βασίλη μία shoe lover

These shoes are made for dancing.

street style Pixel Formula

Μία από τις ομορφότερες αναμνήσεις που έχουμε ως παιδιά από τα Χριστούγεννα είναι το δώρο που άφηνε ο Άγιος Βασίλης a.k.a οι γόνείς μας κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μεγαλώνοντας, μπορεί να μάθαμε πως δεν υπάρχει ο Άγιος με τα κόκκινα ρούχα και την ολόλευκη γενειάδα, ωστόσο συνεχίζουμε να πιστεύουμε στη μαγεία των Χριστουγέννων.

Πλέον μάλιστα μπορούμε να κάνουμε μόνες μας δώρο στον εαυτό μας για τα Χριστούγεννα. Μπορεί να είναι κάτι που θέλουμε να αποκτήσουμε καιρό ή κάποιο item που λείπει από τη γκαρνταρόμπα μας και να γίνουμε έτσι ο δικός μας Άγιος Βασίλης.

Ένα από τα δώρα που θα ζητούσε μία fashionista για τις φετινές γιορτές είναι τα party shoes και συγκεκριμένα ένα ζευγάρι γόβες. Ειδικά φέτος τον χειμώνα, που οι κλασικές γόβες είναι το απόλυτο shoe trend, είναι η τέλεια ευκαιρία για να επενδύσεις σε ένα νέο ζευγάρι γόβες που θα φορέσεις με άπειρους τρόπους.

Εκτός από τις κλασικές μαύρες γόβες, που είναι σίγουρα απαραίτητες, από τις νέες συλλογές των shoe brands ξεχωρίσαμε τις γόβες σε έντονα χρώματα όπως το μοβ, το σκούρο πράσινο ή το μπορντό. Επίσης, οι γόβες που είναι διακοσμημένες με στρας, αλλά και εκείνες που δένουν με λουριά γύρω από τον αστράγαλο έχουν την τιμητική τους.

Ένας επιπλέον λόγος που ένα νέο ζευγάρι γόβες είναι από τις πιο έξυπνες αγορές που μπορείς να κάνεις είναι πως με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσεις διαφορετικά party σύνολα. Με το αγαπημένο σου φόρεμα ή με ένα τζιν, με φούστες σε κάθε μήκος ή με ολόσωμες φόρμες, οι γόβες θα είναι το στοιχείο που θα κάνει τη διαφορά στα σύνολα σου.

Editor's Picks

Splarkly γόβες Mairiboo for Envie Shoes

Γόβα μυτερή Mango

Γόβες MICHAEL Michael Kors Καλογήρου

Γόβες Tsakiris Mallas

Γόβες Nine West Haralas

Μαύρες σατέν γόβες Tsakiris Mallas

Slingback γόβες Tsakiris Mallas

Γόβες Haralas

Γόβα με πούλιες Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ