Follow us

#Looksoftheweek | 7 καλοκαιρινά σύνολα που αποθηκεύσαμε στο Instagram και αξίζει να αντιγράψεις

Εφτά looks για να ξεκινήσεις την εβδομάδα με στιλ.

street style Splash News / Ideal Image

Τα hashtag #ootd και #lotd μετρούν 407 εκατομμύρια και 7 εκατομμύρια αναρτήσεις στο Instagram. Fashionistas από κάθε γωνιά του πλανήτη ενημερώνουν καθημερινά τους διαδικτυακούς φίλους τους για τους στιλιστικούς συνδυασμούς που δημιούργησαν, προσφέροντας άπλετη έμπνευση σε καθεμία από εμάς. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι περισσότερες από εμάς κάνουμε αρκετές στιγμές μέσα στην ημέρα scroll down ώστε να βρούμε όλα εκείνα τα looks που θέλουμε να αντιγράψουμε κάποια στιγμή.

Έχοντας υποδεχτεί μόλις το καλοκαίρι, όλες μας ανυπομονούμε να φορέσουμε όλα τα ρούχα που έχουμε ήδη προσθέσει στη συλλογή μας και να δημιουργήσουμε τους πιο κομψούς συνδυασμούς όπως οι αγαπημένες μας influencers. Ωστόσο, κάποιες φορές αισθανόμαστε πως χρειαζόμαστε λίγη παραπάνω στιλιστική έμπνευση. Έτσι, για να σε βοηθήσουμε συγκεντρώσαμε εφτά καλοκαιρινά σύνολα, τα οποία μπορείς να αντιγράψεις εύκολα με κομμάτια που έχεις ήδη στη συλλογή σου.

Στιλιστικές συμβουλές που ακολουθούν οι fashionistas το καλοκαίρι

#1

Ένα από τα must have αξεσουάρ του καλοκαιριού είναι η ψάθινη τσάντα, την οποία πλέον μπορείς να βρεις σε διάφορα μεγέθη, ώστε να επιλέξεις την ιδανική για την εκάστοτε περίσταση. Εκείνη που δεν αποχωρίζονται όμως οι fashionistas είναι η ψάθινη tote τσάντα που είναι ιδανική για την καθημερινότητα και χωρά όλα όσα χρειάζεσαι μέσα στην ημέρα.

#2

Ένα εξίσου χρήσιμο και πολύ χρηστικό αξεσουάρ είναι το μαντήλι. Μπορείς να το φορέσεις στα μαλλιά και στο λαιμό σου, στον καρπό ως βραχιόλι ή να το περάσεις γύρω από τα χερούλια της τσάντας σου. Οι influencers της μόδας ωστόσο αγαπούν να μετατρέπουν τα μαντήλια τους σε top. Χρειάζεται απλώς να επιλέξεις ένα μαντήλι που να είναι αρκετά μεγάλο, να το κάνεις τρίγωνο και να το περάσεις γύρω από το σώμα σου. Συνδύασε το είτε με τζιν/λευκό παντελόνι είτε με ψηλόμεσο σορτς και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως καλοκαιρινό και κοριτσίστικο.

#3

Η δημιουργία μίας ολοκληρωμένης γκαρνταρόμπας είναι ξανά η "συνταγή” της επιτυχίας. Υποδέξου τη νέα σεζόν, εμπλουτίζοντας τη συλλογή σου με λινά παντελόνια και πουκάμισα, λευκά φορέματα και ψηλόμεσα σορτς, κλασικά tank tops και αέρινα φορέματα, τα οποία θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις με στιλ την υψηλή θερμοκρασία.

Τα looks που αξίζει να αντιγράψεις αυτή την εβδομάδα

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ