Follow us

1 blazer- 5 διαφορετικοί συνδυασμοί | Πώς θα φορέσεις το πιο χρήσιμο πανωφόρι του φθινοπώρου

Πέντε σύνολα για διαφορετικές περιστάσεις με πρωταγωνιστή το ίδιο blazer.

blazer Splash News / Ideal Image

Περίπου στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του '70, και ακόμα περισσότερο στα 80s, στον κόσμο της μόδας εμφανίστηκε έναν όρος, που όπως αποδεικνύεται σήμερα, κατάφερε να αλλάξει σε μεγάλη βαθμό τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες το ντύσιμό τους. Ο λόγος για το power dressing που έδωσε την ελευθερία σε κάθε γυναίκα να προσθέσει στη γκαρνταρόμπα της κομμάτια που μέχρι τότε θεωρούνταν αποκλειστικό προνόμιο της ανδρικής μόδας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το blazer, το πανωφόρι που μπορείς να φορέσεις σχεδόν σε κάθε εποχή του χρόνου.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα ωστόσο, το blazer είναι αναπόσπαστο κομμάτι του φθινοπωρινού και χειμερινού στιλ, αφού μπορείς να το φορέσεις με άπειρους τρόπους και σε διάφορες περιστάσεις. Από το πρωί στο γραφείο ή τη χαλαρή βόλτα στην πόλη έως τη βραδινή έξοδο, ένα σακάκι είναι μία από τις πρώτες αγορές που αξίζει να κάνεις αυτή την περίοδο. Σε περίπτωση όμως που χρειάζεσαι λίγη περισσότερη έμπνευση για τους συνδυασμούς που μπορείς να δημιουργήσεις, ένα βίντεο που ξεχωρίσαμε στο Instagram πρόκειται να σε βοηθήσει αρκετά.

Η fashionista Rebeka Barath δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της ένα βίντεο που τη δείχνει να φορά πέντε διαφορετικά σύνολα, τα οποία όμως έχουν ένα κοινό στοιχείο: ένα μπεζ σακάκι. Αρχικά, το συνδυάζει με τζιν παντελόνι, λευκό t-shirt και μαύρα slingback παπούτσια με τετράγωνο τακούνι σε ένα σύνολο που είναι κατάλληλο τόσο για το γραφείο όσο και για το brunch του Σαββατοκύριακου. Στη συνέχεια, συνδυάζει το μπεζ σακάκι της με μαρινιέρα, μαύρο δερμάτινο σορτς και flat loafers σε ένα casual chic σύνολο που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. Το επόμενο στιλιστικό combo της αποτελείται από midi πλεκτό φόρεμα σε μαύρη απόχρωση, το οποίο έχει συνδυάσει με μαύρα ankle boots με τετράγωνο τακούνι και φυσικά το ίδιο μπεζ σακάκι. Στη συνέχεια, προτείνει να το συνδυάσεις με total white σύνολο, αλλά και ένα μαύρο μονοχρωματικό look που αποτελείται από μαύρο τζιν παντελόνι και μαύρο πουλόβερ με ζιβάγκο σε λεπτή πλέξη.

Διαβάστε Επίσης

Το εν λόγω βίντεο είναι μια επιπλέον απόδειξη πως ένα διαχρονικό πανωφόρι όπως το μπεζ σακάκι είναι must have την περίοδο του φθινοπώρου. Ένας επιπλέον λόγος για να το προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου είναι πως με αυτό μπορείς να δημιουργήσεις layering. Να το συνδυάσεις δηλαδή με άλλα πανωφόρια όπως καμπαρντίνα, παλτό ή κάποια πλεκτή ζακέτα για ένα extra cozy αποτέλεσμα που θα σε κρατήσει ζεστή στη χαμηλή θερμοκρασία.

Πέντε στιλιστικοί συνδυασμοί με ένα blazer

Copy the look

Πικέ σακάκι BSB

Σακάκι με γυριστά μανίκια Stradivarius

Σταυρωτό μακρύ blazer Zara

Μονόπετο σακάκι H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ