Follow us

5 στιλιστικές συμβουλές για να βελτιώσεις το φθινοπωρινό στιλ σου

Οι στιλιστικές συμβουλές που θα κάνουν update στις εμφανίσεις σου.

5 στιλιστικές συμβουλές για να βελτιώσεις το φθινοπωρινό στιλ σου Splash/Ideal Images

Μετά από πολλούς οδηγούς αγοράς και άλλα τόσα άρθρα που εστιάζουν στις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, ήρθε η ώρα να εστιάσουμε στα tips με τα οποία θα χρησιμοποιούσαμε τα παραπάνω με τον πιο κομψό τρόπο. Σήμερα, λοιπόν, συγκεντρώσαμε 5 στιλιστικές συμβουλές, που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις το φθινοπωρινό στιλ σου επιλέγοντας τις πιο κομψές προσθήκες στην γκαρνταρόμπα σου αλλά και δημιουργώντας τα πιο εκλεπτυσμένα σύνολα.

Styling Tips - Fall Edition | Πώς θα βελτιώσεις το φθινοπωρινό σου στιλ

Πρόσθεσε δερμάτινα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου | Είναι ένα από τα πιο βασικά trends το leather look και πάντα θα επιστρέφει δυναμικά τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23. Φέτος οι fashionistas επιλέγουν δερμάτινες καμπαρντίνες, παντελόνια, blazers και κορσέδες προσθέτοντας μία edgy πινελιά στα καθημερινά και βραδινά σύνολά τους. Το leather trend δεν πρόκειται να απομακρυνθεί από τις τάσεις και για αυτό αξίζει να επενδύσεις πάνω του.

Loading...

Φόρεσε ένα statement πανωφόρι | Τα πανωφόρια είναι τα κομμάτια που μας συστήνουν στον κόσμο πριν καλά καλά αρθρόσουμε λέξεις. Ένα πανωφόρι, λοιπόν, με έντονο χαρακτήρα, επιβλητικότητα, κομψότητα και φινέτσα θα κάνει αδιαμφισβήτητα update στο στιλ σου.

Loading...

Κράτησε μία τσάντα με ενδιαφέρον σχήμα και πολυτελή όψη | Δύο πολύ βασικά χαρακτηριστικά για τη φετινή σεζόν όσον αφορά τον τομέα των τσαντών. Αν θες να βελτιώσεις το στιλ σου, επέλεξε μία τσάντα με εκλεπτυσμένο look αλλά και ανανεωμένο σχέδιο.

Loading...

Φόρεσε την πιο κλασική διχρωμία και δεν θα χάσεις | Μαύρο και λευκό. Λευκό και μαύρο. Δύο χρώματα αντίθετα μεταξύ τους, που ωστόσο ταιριάζουν όσο λίγα. Εμπιστεύσου τα σε καθημερινές και επίσημες εμφανίσεις, καθώς είναι άκρως κομψά και προσθέτουν πολυτέλεια στο στιλ σου.

Loading...

Έχεις τα σωστά basics που λατρεύουν οι πιο κομψές γυναίκες; | Ένα κομψό τζιν, ένα πουλόβερ με μαρινιέρα, ένα λευκό πουκάμισο, ένα tailored κοστούμι είναι μερικά από τα basics που χρειάζεται κάθε γυναίκα στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα της για άψογες εμφανίσεις.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ