Follow us

Η μεγάλη τάση της άνοιξης που υιοθέτησαν οι καλεσμένες των βραβείων Beauty Stars by Madame Figaro

Η τάση που αξίζει την προσοχή σου.

Χριστίνα Κοντοβά Αθηνά Παπαγεωργίου

Τα βραβεία Beauty Stars by Madame Figaro επέστρεψαν μετά από τρία χρόνια απουσίας και το πάρτι που διοργανώθηκε στο Box Athens ήταν άκρως διασκεδαστικό. Οι καλεσμένες που τίμησαν με την παρουσία τον διαγωνισμό κατάφεραν να ξεχωρίσουν για τις στιλιστικές επιλογές του. Κάποιες από αυτές μάλιστα υιοθέτησαν μία από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας. Ο λόγος για το κοστούμι, το οποίο φέτος την άνοιξη έχει την τιμητική του.

Διαβάστε Επίσης

Φυσικά, το κοστούμι είναι ένα διαχρονικό co-ord που πλέον μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση, casual, semi-formal ή formal, ενώ ανάλογα με το styling που θα ακολουθήσεις μπορείς να το προσαρμόσεις στο στιλ σου. Ακριβώς αυτό έκαναν και οι καλεσμένες των βραβείων Beauty Stars by Madame Figaro, μας παρουσίασαν δηλαδή διαφορετικούς τρόπους για να φορέσουμε το κοστούμι σε μία βραδινή έξοδο.

#1 Χριστίνα Κοντοβά

Η Χριστίνα Κοντοβά εμπιστεύτηκε τη διαχρονική κομψότητα του μαύρου, φορώντας ένα κοστούμι σε αυτή την τόσο chic απόχρωση. Πρόσθεσε όμως λάμψη στο look της με ένα ζευγάρι party shoes και μία ασημί metallic τσάντα.

Χριστίνα Κοντοβά

#2 Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Την ίδια στιλιστική συμβουλή ακολούθησε και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία όμως φόρεσε ένα total black look με κοστούμι. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει αφενός το στράπλες τοπ της και αφετέρου η party bag της.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου

#3 Κατερίνα Ευαγγελινού

Μία πιο φωτεινή και άκρως ανοιξιάτικη επιλογή έκανε και η Κατερίνα Ευαγγελινού, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα λευκό κοστούμι. Η fashion infuencer μάλιστα επέλεξε να ακολουθήσει τον κανόνα του three-pieces suit, φορώντας ένα γιλέκο με το κοστούμι της.

Κατερίνα Ευαγγελινού

#4 Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Το λευκό κοστούμι ήταν επίσης η επιλογή που έκανε και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Το μοντέλο ακολούθησε την αγαπημένη στιλιστική συμβουλή των fashionistas και έτσι ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι ροζ γόβες.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

#5 Τόνια Κούμπα

Εάν αγαπάς τα έντονα χρώματα και θέλεις να πειραματίζεσαι με το στιλ σου, τότε η εμφάνιση της Τόνιας Κούμπα στα Beauty Stars by Madame Figaro θα σε εμπνεύσει. Η fashionista συνδύασε ένα κοστούμι σε γαλάζια απόχρωση και το συνδύασε με σατινέ πράσινο πουκάμισο, και αξεσουάρ -τσάντα και γόβες- στην ίδια απόχρωση με το co-ord της.

Τόνια Κούμπα

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ