Follow us

Το beauty look της Κλέλιας Ανδριολάτου στα βραβεία Beauty Stars είναι τέλειο για βραδινές αλλά και πρωινές εμφανίσεις

Αντίγραψε το fresh beauty look της ambassador και παρουσιάστριας των Beauty Stars with Attitude by Madame Figaro.

Κλέλια Ανδριολάτου

Φρέσκο, μοντέρνο, νεανικό και ταυτόχρονα glam ήταν το beauty look της Κλέλιας Ανδριολάτου στα βραβεία του Madame Figaro. Όπως ήταν φυσικό, η ambassador των Beauty Stars with Attitude by Madame Figaro έκλεψε τις εντυπώσεις on stage πριν λίγες μέρες. Τα καλά νέα; Μολονότι πιο "επίσημο", είναι τόσο fresh που άνετα μπορείς να το αντιγράψεις όχι μόνο για τις βραδινές αλλά και για τις πρωινές εμφανίσεις σου.

Κλέλια Ανδριολάτου | Η κομψή εμφάνιση με φόρεμα H&M στα Βραβεία Beauty Stars

The look

Αναλυτικότερα, το makeup ήταν όσο glam έπρεπε για τη βραδιά, χωρίς να είναι υπερβολικό ή "βαρύ". Διακριτικές λάμψεις σε στρατηγικά σημεία του προσώπου, μαύρο eye liner, κόκκινο - κοραλί κραγιόν και ανάλαφρο ρουζ, ήταν τα στοιχεία που της χάρισαν ανεπανάληπτη φωτεινότητα σε όλο το πρόσωπο ενώ την έκαναν να δείχνει απόλυτα fresh και νέα.

Όσο για τα μαλλιά της, αυτά ήταν πιασμένα σε ένα sleek σινιόν με χωρίστρα στο πλάι που έκανε τα χαρακτηριστικά και το πρόσωπό της να φανούν ακόμα πιο πολύ. Θεωρούμε ότι αυτό το beauty look είναι τόσο-όσο, με την έννοια ότι είναι τόσο ανάλαφρο και ταυτόχρονα λαμπερό, που μπορεί να φορεθεί τόσο το πρωί στο γραφείο όσο και σε ένα πιο επίσημο night out ή after office drinks.

Δες το αποτέλεσμα:

Το beauty look της Κλέλιας Ανδριολάτου στα βραβεία Beauty Stars είναι τέλειο για βραδινές αλλά και πρωινές εμφανίσεις
Κλέλια Ανδριολάτου
Κλέλια Ανδριολάτου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ