Follow us

Τα χρήσιμα styling tips για να δημιουργήσεις τα πιο chic βραδινά looks

Τα styling tips που θα αναβαθμίσουν τις βραδινές εμφανίσεις σου.

Τα χρήσιμα styling tips για να δημιουργήσεις τα πιο chic βραδινά looks Splash News / Ideal Image

Ένας από τους λόγους που οι γυναίκες αγαπάμε τον κόσμο της μόδας είναι πως για κάθε περίσταση έχει να μας προσφέρει διαφορετικά styling tips που έχουν την ικανότητα να κάνουν τα looks μας ακόμα πιο εντυπωσιακά. Ειδικά, όσον αφορά στα σύνολα που δημιουργούμε στις βραδινές μας εξόδους, τα tips που ακολουθούν οι fashion experts έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Έτσι, παρακάτω συγκεντρώσαμε κάποιες στιλιστικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις.

-1 Ξεκινώντας με τις στιλιστικές συμβουλές για τα βραδινά looks σου, η πιο κομψή και safe επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι ένα μαύρο φόρεμα. Διαχρονικό και η επιτομή της φινέτσας, το μαύρο φόρεμα ταιριάζει σε κάθε περίσταση και έχει την ικανότητα να αναδεικνύει τη θηλυκότητα της κάθε γυναίκας. Εξίσου σημαντικό όμως είναι πως όποιο κι αν είναι το στιλ σου είναι σίγουρο πως θα βρεις το ιδανικό little black dress.

-2 Το κοστούμι επίσης είναι μία πολύ καλή επιλογή για τις βραδινές εξόδους σου. Φέτος την άνοιξη όμως, προτίμησε ένα co-ord σε έντονο χρώμα όπως το μπλε, το μπορντό ή ακόμα και σε κάποιο pastel για ένα ακόμα πιο σύγχρονο look. Από μέσα μπορείς να φορέσεις ένα crop ένα tank top.

-3 Σε περίπτωση που θέλεις όμως να φορέσεις φόρεμα, σου προτείνουμε να ακολουθήσεις την τάση της μόδας που αναδεικνύει τα σατινέ φορέματα ως το απόλυτο must have. Προτίμησε ένα mini ή midi φόρεμα στην αγαπημένη σου απόχρωση και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

-4 Εναλλακτικά και εάν δεν θέλεις να φορέσεις φόρεμα, μία ψηλόμεση παντελόνα, που είναι ένας από τα πιο κολακευτικά bottoms είναι σίγουρα μία πολύ καλή πρόταση. Συνδύασε την με ένα σατινέ πουκάμισο ή ένα bodysuit.

-5 Μία από τις πιο χρήσιμες συμβουλές όμως είναι εκείνη που αφορά τα αξεσουάρ. Μία εμφάνιση, ειδικά μία βραδινή, δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη χωρίς τα απαραίτητα κοσμήματα και αξεσουάρ. Ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα statement κολιέ, ένα ζευγάρι party shoes ή μία τσάντα που μοιάζει με κόσμημα θα αναβαθμίσουν στη στιγμή το σύνολό σου.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ