Follow us

10 χρόνια Missbloom x UGG | Η μοναδικότητα στο στιλ όπως την πρεσβεύει το brand

Τα μποτάκια της UGG έχουν το δικό τους story telling.

Ugg Courtesy of UGG

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η μόδα δίνει ένα τόσο πρωταγωνιστικό ρόλο στην μοναδικότητα του καθενός μας. Η ισχυρότερη τάση σήμερα είναι η απελευθέρωση από κάθε στερεότυπο και η έμφαση σε κάθε τι μοναδικό, διαφορετικό, ξεχωριστό. Επιτέλους. Το στιλ πρέπει να είναι τρόπος έκφρασης, προέκταση της προσωπικότητας μας και ένας τρόπος για να δείξουμε στον κόσμο ποιοι είμαστε και τι πρεσβεύουμε.

Σύνοδοιπόροι στο ταξίδι αυτό, brands που υπερασπίζονται τη μοναδικότητα στο στιλ μέσα από τις συλλογές τους και την φιλοσοφία τους. Ακριβώς όπως η UGG που από το 1978 που δημιουργήθηκε στην ακτή της Καλιφόρνιας μέχρι σήμερα, παρουσιάζει συλλογές που γιορτάζουν τον μοναδικό τρόπο που εκφράζει ο καθένας από εμάς το στιλ του.

Πώς προάγει η UGG τη μοναδικότητα στο στιλ;

Κάθε νέα καμπάνια της UGG λειτουργεί ως γιορτή του αυθεντικού και μοναδικού στιλ. Εκείνου που δεν αντιγράφεται, αφού αφορά την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου. Η UGG συνεργάζεται με καλλιτέχνες και ακτιβιστές που θέλουν να διηγηθούν τις δικές τους ιστορίες και να γιορτάσουν την ελευθερία της έκφρασης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η νέα καμπάνια του brand με τίτλο "FEEL YOU”. Πρωταγωνιστές της είναι καθημερινοί, πολυτάλαντοι άνθρωποι με ελεύθερο πνεύμα που ζουν την κάθε κάθε στιγμή με αυθεντικότητα και αισιοδοξία. Χαρακτηριστικά που θέλουν να φαίνονται ακόμα και στο στιλ τους.

Στόχος της UGG είναι να υπενθυμίσει σε όλους μας πως μέσα από το ντύσιμο μας μπορούμε να εκφράσουμε στοιχεία του χαρακτήρα και της μοναδικότητας μας, τα ατομικά μας ταλέντα και την αισθητική μας.

10 χρόνια Missbloom x UGG | Η μοναδικότητα στο στιλ όπως την πρεσβεύει το brand

Τα μποτάκια της UGG

Ποιότητα. Δεξιοτεχνία. Διαχρονικότητα. Αυτοί είναι οι τρεις βασικοί γνώμονες με βάση των οποίων δημιουργούνται τα μποτάκια της UGG. Όλα αυτά τα χρόνια, το brand έχει διατηρήσει μία ασυμβίβαστη στάση απέναντι στην ποιότητα και την δεξιοτεχνία, αφού αυτά τα δύο στοιχεία είναι που κάνουν τα μποτάκια της εταιρείας να είναι αφενός ξεχωριστά και αφετέρου να εκφράζουν την πιο σύγχρονη εκδοχή του διαχρονικού στιλ.

Ugg

Εξίσου σημαντικός γνώμονας με βάση τον οποίο δημιουργεί η UGG τις συλλογές της είναι ο τρόπος που νιώθει η γυναίκα που φορά τα παπούτσια της. Τα UGG μποτάκια έχουν τη δική τους ιστορία, πρεσβεύουν την άνεση, την κομψότητα, αλλά και τη μοναδικότητα στο στιλ. Είναι πέρα από τις τάσεις, γεγονός που σημαίνει πως μπορείς να τα φοράς για πολλά χρόνια ,αφού έχουν τον δικό τους up to date χαρακτήρα.

Τα Classic Short, τα Classic Mini, τα Classic Ultra Mini, τα Classic Mini Shine και τα Classic Mini Side Logo μποτάκια της UGG στις διαφορετικές αποχρώσεις τους εκφράζουν με τον καλύτερο τρόπο τη μοναδικότητα στο στιλ κάθε σύγχρονης γυναίκας που θέλει να κάνει το δικό της statement μέσα από το ντύσιμο της.

Η συλλογή της UGG είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα.

Κεντρική Διάθεση FAIS GROUP: 211 10 88 400

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ