Μόδα08 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2019

Αποκτώντας τα πιο stylish γυαλιά ηλίου μπορείς να βοηθήσεις σε έναν σημαντικό σκοπό

Ποιος δε θέλει άλλωστε ένα αξεσουάρ της Stella McCartney;

Stella mccartney

H Stella McCartney είναι μία γυναίκα που έχει ξεχωρίσει στο χώρο της μόδας, όχι μόνο γιατί κάθε συλλογή που υπογράφει υπογραμμίζει με τον καλύτερο τρόπο το γυνακείο δυναμισμό και τη θηλυκότητα, αλλά και γιατί έχει αποδείξει πως ενδιαφέρεται και για άλλα, πιο σημαντικά ζητήματα. Είναι μία από τις πρώτες σχεδιάστριες που άρχισε να χρησιμοποιεί φιλικές προς το περιβάλλον τεχνικές για τη δημιουργία των ρούχων και των αξεσουάρ που υπογράφει, σέβεται τα ζώα και γενικότερα προσπαθεί να υιοθετήσει cruelty free τακτικές σε όλα τα επίπεδα.

‘Ετσι λοιπόν, η συνεχής δραστηριοποίηση της Stella McCartney σε τομείς κοινωνικής ευθύνης  είναι πολλές φορές το σήμα κατατεθέν της εταιρείας. Στην Ελλάδα, στην κατηγορία των eyewear πραγματοποιείται η εξής διαφημιστική καμπάνια, με φιλανθρωπικό σκοπό: Για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η ενέργεια ο καταναλωτής με την αγορά κάθε σκελετού οράσεως της Stella McCartney θα λαμβάνει ως δώρο ένα βραχιόλι της Stella McCartney και ένα  ποσό των πέντε ευρώ (5€) θα προσφέρεται στην Κιβωτό Του Κόσμου, από την DELUX HELLAS. Η περίοδο για την οποία τρέχει η καμπάνια είναι 19/12/2018 έως 28/2/2019.

Αν λοιπόν σκοπεύεις να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου αυτή την περίοδο, σου προτείνουμε να δεις διεξοδικά τη συλλογή της Stella McCartney, γιατί εκτός από πολύ στιλ, η αγορά σου θα έχει και ένα ιδιαίτερο νόημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ