Μόδα09 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2020

Celine Dion | Συνεργάζεται με τον Zuhair Murad για να βοηθήσει τους πληγέντες από την έκρηξη στη Βηρυτό

Η Celine Dion προσπαθεί να βοηθήσει τους ανθρώπους της Βηρυτού.

Celine Dion | Συνεργάζεται με τον Zuhair Murad για να βοηθήσει τους πληγέντες από την έκρηξη στη Βηρυτό

Η Celine Dion προσπαθεί να βοηθήσει τους ανθρώπους της Βηρυτού.

Η Καναδή τραγουδίστρια συνεργάζεται με τον Λιβανέζο σχεδιαστή μόδας Zuhair Murad για να συγκεντρώσει χρήματα για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό, Offre Joie, ο οποίος έχει επικεντρώσει τις δράσεις του στην ανακούφιση των ανθρώπων που επλήγησαν από την τρομερή έκρηξη τον περασμένο μήνα.

View this post on Instagram

A big thank you to @celinedion for joining @zuhairmuradprivate’s initiative and for her care and support towards Lebanon. To purchase the tee shirt, head over to the link in our bio. All proceeds will be donated to @offre.joie for Lebanon’s disaster relief #ZMrealm #OffreJoie #CélineDion #TalkAboutLebanon

A post shared by Zuhair Murad Official (@zuhairmuradofficial) on

Τουλάχιστον 190 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην έκρηξη, χιλιάδες τραυματίστηκαν και πάνω από 200.000 σπίτια καταστράφηκαν.

Η Celine Dion, η οποία έχει φορέσει στο παρελθόν ρούχα του σχεδιαστή, μεταξύ άλλων, στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy 2017, φωτογραφήθηκε με ένα t-shirt με το μήνυμα «Rise From The Ashes» (Αναγέννηση από τις Στάχτες) και σε ανάρτηση στο Instagram, έγραψε: «Ενώνω τις δυνάμεις μου με τον @zuhairmuradprivate και @zuhairmuradofficial για να βοηθήσω τους ανθρώπους της Βηρυτού που έχουν χάσει τόσα πολλά στην πρόσφατη καταστροφική τραγωδία.

Το 100 τοις εκατό των κερδών από αυτό το t-shirt που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό, θα ενισχύσει τις προσπάθειες ανακούφισης του @offre.joie που βρίσκεται στην περιοχή ανταποκρινόμενος στις ανθρωπιστικές ανάγκες».

Στην καμπάνια συμμετέχουν επίσης οι ηθοποιοί Kate Beckinsale, Sofia Vergara και Mena Massoud.

Πηγή | ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ