Μόδα15 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2018

Είσαι σίγουρη ότι λες το όνομα του Versace σωστά;

Δες τι σκέφτηκε ο Οίκος για τη νέα σεζόν.

Είσαι σίγουρη ότι λες το όνομα του Versace σωστά;

Ο οίκος Versace είναι ένας από τους πιο γνωστούς, έχει πλούσια ιστορία και ακόμα και σήμερα καταφέρνει να είναι relevant μένοντας όμως πιστός στην αισθητική και την κληρονομία του. H Donatella Versace είναι αυτή που διαδέχτηκε τον αδερφό της Gianni, μετά τη δολοφονία του που έγινε στις 15 Ιουλίου του 1997, 21 χρόνια πριν δηλαδή, και έχει καταφέρει να κρατήσει το label στην πρώτη γραμμή μέχρι και σήμερα.

Μάλιστα τις τελευταίες σεζόν έχει κάνει μία στροφή στο παρελθόν και φαίνεται ότι ανατρέχει στα αρχεία του Οίκου προκειμένου να σχεδιάσει συλλογές που θυμίζουν έντονα τον Gianni Versace. Από ότι φαίνεται αυτή η τακτική έχει αποτέλεσμα μιας και τα έσοδα του Οίκου συνεχώς αυξάνονται, ενώ ανάμεσα στα πιστά Versace Girls θα βρεις μερικά από τα πιο σημαντικά μοντέλα της σύγχρονης μόδας.

Η νέα καμπάνια του Οίκου δε θέλει να κάνει δημοφιλή μόνο τα ρούχα που υπογράφει, έχει και έναν άλλον στόχο. Θέλει να μάθει το κοινό να λέει σωστά το όνομά του. Στην Αμερική για παράδειγμα δε θα ακούσεις να τον αποκαλεί κανείς “Βερσάτσε” καθώς οι περισσότεροι αγγλόφωνοι τον αποκαλούν “Βερσάτσι”. Η Donatella θέλει πολύ εδώ και χρόνια να λύσει αυτή την παρεξήγηση και έτσι η ίδια, μαζί με τα διάσημα μοντέλα-φίλες της, ανάμεσά τους οι Gigi Hadid, Kaia Gerber, έφτιαξαν ένα βίντεο, στο οποίο ξεκαθαρίζουν ακριβώς το πώς προφέρεται το όνομα του Οίκου.

View this post on Instagram

It's Versace not Versachee. #TeamDV to be revealed soon… Stay tuned! #TheClansOfVersace Directed by @ferdinandoverderi

A post shared by Versace (@versace) on

Αυτό λοιπόν το βίντεο συνοδεύει την καμπάνια για την ερχόμενη σεζόν και ανέβηκε πριν από μία μέρα. “It’s Versace not Versachee” λένε όλες μαζί και ευελπιστούν να μάθουν τον κόσμο να το προφέρει σωστά. Αμέσως μετά το εν λόγω βίντεο ανέβηκαν και φωτογραφίες από την καμπάνια καθώς και ένα ακόμα, όπου τα μοντέλα που πρωταγωνιστούν, σχηματίζουν με τα σώματά τους το όνομα Versace.

Την καμπάνια φωτογράφισε ο Steven Meisel ενώ το styling επιμελήθηκε, με τη βοήθεια της Donatella Versace, o Jacob Κ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ