Μόδα21 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2018

“Elsewhere” | Ένα νέο καλοκαιρινό editorial με ethnic έμπνευση που αξίζει την προσοχή σου

Το νέο καλοκαιρινό editorial της Pull & Bear μας μεταφέρει κάπου εξωτικά.

Elsewhere

Αν υπάρχει μία εποχή κατά την οποία αναζητούμε όλο και περισσότερη ethnic έμπνευση, αυτή είναι σίγουρα το καλοκαίρι. Και ευτυχώς τώρα η Pull & Bear μας δίνει τις καλύτερες προτάσεις της για αυτή τη σεζόν.

Η Pull & Bear παρουσιάζει το νέο της editorial, που περιλαμβάνει ethnic prints, έντονα χρώματα και καλοκαιρινά σχέδια. Με τίτλο Elsewhere, η νέα αυτή σειρά εισάγει ένα σύνολο σύγχρονων ενδυμάτων με μία μοντέρνα αίσθηση.

"Elsewhere" | Ένα νέο καλοκαιρινό editorial με ethnic έμπνευση που αξίζει την προσοχή σου

Τα look των κοριτσιών με πολύ ζωντανά χρώματα, όπως το πορφυρό, βαθύ μπλε ή κίτρινο, μαζί με πιο ουδέτερα χρώματα όπως κρεμ και γήινοι τόνοι. Τα prints των λουλουδιών εμπνέονται από την αφρικανική εθνική εικονογραφία, ενώ τα πιο ξεχωριστά αντικείμενα είναι τα πιο καλοκαιρινά σχέδια – tops, ελαφριά φορέματα, ολόσωμες φόρμες και σορτς.

"Elsewhere" | Ένα νέο καλοκαιρινό editorial με ethnic έμπνευση που αξίζει την προσοχή σου

Τα ανδρικά σχέδια ακολουθούν και αυτά τις ethnic τάσεις, εμπνευσμένες από prints που θυμίζουν ινδικά αμερικανικά πρότυπα. Τα βασικά χρώματα (της άμμου) συνδυάζονται με σκούρο καφέ, πορτοκαλί και κόκκινο σε μια ποικιλία ενδυμάτων τα οποία είναι πάντα ευπρόσδεκτα το καλοκαίρι – σορτς και βερμούδες σε διάφορα χρώματα και υφάσματα, πουκάμισα βισκόζ με κοντό μανίκι, trucker jackets και διάφορα αξεσουάρ.

Δες μερικά από τα καλύτερα looks!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ

Best of network