Follow us

Η Gigi Hadid φόρεσε τα πιο οικονομικά Mango μποτάκια

Μπορείς να τα αποκτήσεις και εσύ.

Gigi Hadid & Bella Hadid arrive at the Bof 500 Gala & Party at 1 Hotel Brooklyn Bridge in Brooklyn, New York

H Gigi Hadid δεν είναι μόνο ένα πολύ επιτυχημένο μοντέλο, είναι και μια πραγματική trend setter. Πολλά από αυτά που φοράει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα γίνονται μόδα, ενώ είναι μία από αυτές που φορούν τις τάσεις πολύ πριν γίνουν major και φορεθούν τελικά από όλο τον κόσμο.

Θα έχεις προσέξει ήδη, ότι τη σεζόν που είναι προ των πυλών τα animal prints κάνουν δυναμικό comeback και φοριούνται σε όλες τους τις εκδοχές, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ανάμεσά τους βρίσκεται και το snake print, το οποίο είδαμε και σε πασαρέλες, στο street style και φυσικά σε όλα σχεδόν τα high street fashion brands. Η Gigi Hadid λοιπόν φόρεσε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια που είναι so hot right now και μπορείς να αποκτήσεις και εσύ γιατί το κόστος τους δεν είναι εξωπραγματικό. Βλέπεις ένας λόγος που μας αρέσει το στιλ της Gigi Hadid, είναι και το ότι αρκετά συχνά συνδυάζει τα designer ρούχα και αξεσουάρ της, με άλλα, πιο οικονομικά, που μπορούμε και εμείς να προσθέσουμε στη γκαρνταρόμπα μας.

Τα μποτάκια της Gigi είναι Mango και κοστίζουν 39.99 ευρώ. Το super model τα συνδύασε με μια ολόσωμη φόρμα σε σκούρο πορτοκαλί, ένα εμπριμέ μπουφάν και μπορντό τσάντα. Μπορείς να κάνεις και εσύ τον ίδιο χρωματικό συνδυασμό, αλλά φυσικά μπορείς να φορέσεις αυτό το ιδιαίτερο κόκκινο snake print και με πιο ουδέτερα κομμάτια, όπως total black ή jeans.

Μπορείς να τα βρεις εδώ και στα καταστήματα της εταιρείας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ