Μόδα16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

Να ένα layering που δεν είχες σκεφτεί ότι μπορείς να κάνεις

Χρησιμοποίησε κλασικά κομμάτια για να τα φορέσεις με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο.

Να ένα layering που δεν είχες σκεφτεί ότι μπορείς να κάνεις

“Wear a coat as a dress” λέει η Anna Dello Russo, δηλαδή “φόρεσε ένα παλτό αντί για φόρεμα” και έχει απόλυτο δίκιο, αν θέλεις να πετύχεις ένα διαφορετικό outfit αλλά με πολύ θηλυκό χαρακτήρα. Εμείς βέβαια αν προκειμένω, αντί για παλτό, χρησιμοποιήσαμε μία κομψή καμπαρντίνα, για το look της Βασιλικής Ρούσσου στο Miss Bloom Trendbook που κυκλοφορεί. Στη συλλογή της Barbour θα βρεις όλα αυτά τα κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ένα διαχρονικό σύνολο, το οποίο όμως μπορεί να έχει fashionable twist, όπως ακριβώς συνέβει και στο look που ακολουθεί.

Να ένα layering που δεν είχες σκεφτεί ότι μπορείς να κάνεις

Το κομμάτι-κλειδί εδώ είναι η μπεζ καμπαρντίνα από τη συλλογή Barbour by ALEXACHUNG. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι ένα τόσο κλασικό ρούχο μπορεί να αποκτήσει τόσο επίκαιρο και μοντέρνο χαρακτήρα; Με όλα τα κουμπιά κλειστά αλλά και με διακριτικό δέσιμο στη μέση, η all time classic trench, μετατρέπεται σε ένα chic φόρεμα, με το statement καρό μοτίβο στο γιακά να ξεχωρίζει. Το look συνδυάζεται με χακί duster coat -που έχει αναβαθμίσει στη φετινή της συλλογή η Alexa Chung- Barbour by ALEXACHUNG αλλά και ένα ζευγάρι wellies με την υπογραφή του brand. Το αποτέλεσμα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου, κομψό, καλόγουστο, θηλυκό και άνετο.

Να ένα layering που δεν είχες σκεφτεί ότι μπορείς να κάνεις

Miss Bloom tip: Αυτή η εμφάνιση αποτελεί επιχείρημα για να πειστείς να επενδύεις σε κλασικά κομμάτια. Ο ουδέτερος χαρακτήρας τους μπορεί να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις αμέτρητα σύνολα, τα οποία ανάλογα με την προσωπική σου αισθητική, ανάλογα με τις τάσεις και φυσικά ανάλογα με τη διάθεσή σου, μπορούν να αποκτήσουν τελείως διαφορετικό στιλ κάθε φορά που τα φοράς.

Καμπαρντίνα και καμπαρντίνα φορεμένη σαν φόρεμα Barbour by ALEXACHUNG, μποτάκια Barbour, όλα Barbour Store Κολωνάκι. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ

Best of network