Μόδα09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2019

Όλοι μιλούν για το νέο εξώφυλλο της Emily Ratajkowski

To μοντέλο έκανε μία κίνηση με έντονο συμβολισμό που προκάλεσε αμέτρητα σχόλια

Όλοι μιλούν για το νέο εξώφυλλο της Emily Ratajkowski

Η Emily Ratajkowski είναι ένα από τα πιο διάσημα και σέξι μοντέλα του πλανήτη. Εκτός βέβαια από πολύ όμορφη είναι και πολύ δυναμική και μάχεται έντονα για τα δικαιώματα των γυναικών. Πολλές φορές έχει μιλήσει για θέματα που δεν τολμούν πολλοί και επιμένει με κάθε τρόπο να τονίζει ότι το σώμα κάθε γυναίκας ανήκει μόνο στην ίδια και δεν μπορεί κανείς να έχει λόγο για το πώς ντύνεται και τι αποφάσεις παίρνει σχετικά με αυτό. Τώρα έκανε ακόμα μία κίνηση που σύμφωνα με την ίδια δεν θα έπρεπε να είναι είδηση. Παρόλα αυτά όλοι μιλούν γι’ αυτήν εδώ και μερικές ώρες.

View this post on Instagram

“Give women the opportunity to be whatever they want and as multifaceted as they can be.” I wrote an essay for @harpersbazaarus about the importance of women’s right to choose (how she dresses, what she posts, if she decides to shave or not) no matter what influences have shaped the way she presents herself. Do your thing ladies, whatever it might be. Link in bio.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Η Emily Ratajkowski λοιπόν πόζαρε για το αμερικανικό Harper’s Bazaar με πολύ σέξι εσώρουχα από μαύρη δαντέλα και με αξύριστες μασχάλες. Φυσικά τη φωτογράφιση, από τον φακό του Michael Avedon, συνοδεύει και ένα κείμενο με τις απόψεις της Emily. «Οι πρώτες μου “περιπέτειες” για να ανακαλύψω τι σημαίνει το ότι είμαι κορίτσι επηρεάστηκαν έντονα από την κουλτούρα του μισογυνισμού. Μάλιστα πολλοί από τους τρόπους που επιλέγω να είμαι σέξι είναι ακόμα επηρεασμένοι από τον μισογυνισμό. Παρόλα αυτά είναι όλα επιλογές μου. Αυτό δεν είναι ο φεμινισμός; Επιλογές» γράφει το post του περιοδικού κάτω από την εν λόγω φωτογραφία, δανειζόμενο τις φράσεις της από τη συνέντευξη που παραχώρησε.

Την ίδια φωτογραφία μοιράστηκε και το μοντέλο γράφοντας από κάτω μεταξύ άλλων «Δώστε στις γυναίκες αυτό που θέλουν», ενώ στην συνέντευξη παραδέχεται ότι πολλές φορές δεν κάνει αποτρίχωση και αυτό την κάνει να νιώθει σέξι.

Δεν μας εκπλήσσει καθόλου η κίνηση της Emily Ratajkowski καθώς έχει αποδείξει πολλάκις ότι είναι μία δυναμική γυναίκα που ξέρει τι θέλει και δεν την ενδιαφέρουν καθόλου τα στερεότυπα. Οι περισσότεροι ακόλουθοί της άλλωστε στο Instgram έδειξαν να επικροτούν την κίνηση και να αντιλαμβάνονται πλήρως τον συμβολικό της χαρακτήρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ

Best of network