Μόδα : Πώς Να Το Φορέσεις18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2019

Jackie Kennedy | Τα 6 μαθήματα στυλ της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ

Η ίδια εξακολουθεί να αποτελεί πηγή έμπνευσης ακόμα και σήμερα

Τις ημέρες που νιώθεις ότι χρειάζεσαι έξτρα αυτοπεποίθηση, φόρεσε πέρλες! Αυτό ήταν το μυστικό της πρώην Πρώτης Κυρίας της Αμερικής. Εδώ με φόρεμα Oleg Cassini στην Ινδία το 1962.

Τα έντονα χρώματα κερδίζουν τις εντυπώσεις, ειδικά αν βρίσκοντα σε αρμονία. Η Jackie φτάνει στο Μεξικό με σιέλ δημιουργία Oleg Cassini το 1962

Τα αξεσουάρ έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν κάθε επίσημη και μη, εμφάνιση. Εδώ η Jacqueline Kennedy με Oleg Cassini φόρεμα στο Κίτρινο Οβάλ Δωμάτιο του Λευκού Οίκου το 1963.

Μπορεί να μην βρισκόμαστε στο 1963, όμως τα ταγιέρ αποτελούν μια διαχρονική επιλογή, φυσικά στην πιο σύγχρονη εκδοχή τους, ακόμα κι αν μιλάμε για ανδρόγυνο στυλ

Όταν δεν έχεις τι να φορέσεις, φόρα απλά τα γυαλιά σου! Η Jackie O. μας έκανε να αγαπήσουμε τα oversized γυαλιά ηλίου, που σώζουν κάθε περίσταση

Διατήρησε το προσωπικό σου στυλ ώστε αυτό να είναι χαρακτηριστικό σε κάθε περίσταση.

Η ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση γίνεται θεατρική παράσταση στη σκηνή του «Παλλάς» και με αφορμή τη νέα αυτή υπερπαραγωγή του δημοφιλούς θεάτρου, ερχόμαστε να σου θυμίσουμε μία γυναίκα σταθμό στη ζωή του Έλληνα κροίσου, την Jackie Kennedy Onassis.

Η Jacqueline Bouvier Kennedy Onassis, Jackie Kennedy, που θα υποδυθεί η Δήμητρα Ματσούκα, ήταν πρώτη κυρία των ΗΠΑ και σύζυγος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ John F. Kennedy, καθώς και του Έλληνα Κροίσου, Αριστοτέλη Ωνάση.

Δες εδώ: Οι λεπτομέρειες για το θεατρικό έργο με τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση στο «Παλλάς»

Η θητεία της ως Πρώτη Κυρία κρίθηκε αρκετά επιτυχής, ενώ η ίδια κατάφερε να ξεχωρίσει και για το προσωπικό της στυλ. Μέχρι και λίγο πριν φύγει από την ζωή έδειχνε να διατηρεί μερικά χαρακτηριστικά, που αποτελούσαν το σήμα κατατεθέν της, όπως ο όγκος στα μαλλιά της, τα έντονα χρώματα, οι πέρλες και τα oversized γυαλιά.

Φυσικά, ως προσωπικότητα έχει εμπνεύσει τόσο το γυναικείο πληθυσμό όσο και τον κόσμο των τεχνών. Η ζωή της έχει γυριστεί σε ταινία και τώρα ήρθε η σειρά να τη δούμε στη θεατρική παράσταση στη σκηνή του «Παλλάς». Η παράσταση έχει θέμα τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση και αναμφίβολα, η Jackie O., ένας από τους μεγαλύτερους έρωτες του εφοπλιστή, δεν θα μπορούσε να λείπει.

Στο gallery θα δεις τα 6 μαθήματα στυλ από την Jackie Kennedy

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕΙΣ

Best of network