Follow us

Τα χρώματα μαλλιών που επιλέγουν αυτήν την στιγμή τα πιο στιλάτα London girls

In love!

τάσεις στα χρώματα μαλλιών 2021 Instagram/@salon64london

Ύστερα από μια πολύ στρεσογόνα χρονιά, τα πιο στιλάτα London girls αποφασίζουν πλέον να γεμίσουν την καθημερινότητά τους με αισιοδοξία, επιλέγοντας ιδιαίτερα hair looks με έντονες αντιθέσεις. Οι έντονες κόκκινες αποχρώσεις, οι ανταύγειες που πλαισιώνουν το πρόσωπο και τα ιδιαίτερα χρώματα είναι μόνο μερικές από τα hair trends που αγαπούν. Ακολουθούν όλες οι τάσεις στα χρώματα μαλλιών 2021 που ποντάρουν τα it κορίτσια του Λονδίνου:

Τα χρώματα μαλλιών που μας κάνουν να δείχνουμε 10 χρόνια νεότερες

Red Heads Rule

Loading...






Οι μπρούτζινες-κόκκινες αποχρώσεις είναι από τις αγαπημένες τους, καθώς κολακεύουν τις περισσότερες επιδερμίδες, ικανοποιώντας έτσι μεγάλο μέρος του ψηφιδωτού εθνικοτήτων του Λονδίνου.

Warm Chocolate Brown

Loading...





Οι καστανές τείνουν να δείχνουν την προτίμησή τους σε πιο πλούσιες, "ζεστές" αποχρώσεις του σοκολατί που δίνουν χαρίζουν μια καλοκαιρινή λάμψη, ακόμα και εν μέσω καραντίνας.

10 εύκολα χτενίσματα για όταν βαρεθείς τον κλασικό κότσο-κεφτέ

Dreamy Highlights

Loading...

Ύστερα από χρόνια κυριαρχίας του balayage, ήρθε πάλι η εποχή που οι ανταύγειες έχουν έντονο contrast, χαρίζοντας διάσταση στα μαλλιά.

Jewel Tones

Loading...

Μία ακόμα αγαπημένη τάση στα χρώματα μαλλιών 2021 είναι οι αποχρώσεις που θυμίζουν πολύτιμους λίθους. Φαντάσου μοβ αμέθυστους, μπλε ζαφείρια, πράσινα σμαράγδια και κατακόκκινα ρουμπίνια: Αυτή είναι η πηγή έμπνευσης των πιο τολμηρών London girls φέτος.

Τhe Bella Look

Loading...

Το comeback των '90s καλά κρατεί κι αυτό σημαίνει ότι οι chunky ανταύγειες που πλαισιώνουν το πρόσωπο είναι ό,τι πιο hot αυτήν την στιγμή. Πολλές Λονδρέζες αποφάσισαν να υιοθετήσουν την τάση στην extreme εκδοχή της βάφοντας τις μπροστινές τούφες από τα μαλλιά τους σε κάποιο έντονο χρώμα, ακριβώς όπως έκανε πριν λίγο καιρό η Bella Hadid.

Κάηκαν τα μαλλιά μου | Όλα όσα πρέπει να κάνεις για να τα δεις ξανά όπως τα ονειρεύεσαι!

Smudged Roots

Loading...

Ύστερα από ένα χρόνο επαναλαμβανόμενων lockdowns, οι σκουρόχρωμες ρίζες έχουν πάψει να θεωρούνται ένδειξη καθυστέρησης του ραντεβού με τον κομμωτή, αλλά έχουν αναδειχθεί σε κορυφαίο hair trend. Συνδύασέ τες με στρατηγικά τοποθετημένες ανταύγειες κοντά στις άκρες για ένα effortless κομψό αποτέλεσμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ