Follow us

Είσαι floral ή fruity τύπος; Τα 9 καλύτερα αρώματα της σεζόν ανάλογα με το γούστο σου

Δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις!

lerbolario iStock

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ιδιαίτερα ξεχωριστή θέση που έχουν τα αρώματα στις ζωές μας. Εκτός από τον αισθητικό τους ρόλο - μας κάνουν να μυρίζουμε ωραία-, παίζουν και μεγάλο ρόλο σε συναισθηματικό επίπεδο, αφού έχουν την ικανότητα να επαναφέρουν στη μνήμη μας παλαιότερες αγαπημένες στιγμές ή ανθρώπους, με τους οποίους τα έχουμε συνδέσει κατά καιρούς.

Γιατί η μαγική ικανότητά τους να μάς μεταφέρουν σε άλλους τόπους ή εποχές, είναι και αυτή που τα κάνει τόσο ξεχωριστά. Φυσικά, είναι γεγονός ότι και η μυρωδιά που θα επιλέξουμε είναι αντίστοιχη με την προσωπικότητά μας, χαρακτηρίζοντάς μας ως ένα βαθμό με κάποιον τρόπο.

Και σε πρακτικό επίπεδο, υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να φοράς κάθε πρωί το αγαπημένο σου άρωμα, ή να το μυρίζεις στο σπίτι σου ενώ χαλαρώνεις; Έρευνες έδειξαν ότι ειδικά την περίοδο της πανδημίας, οι πωλήσεις των αρωμάτων και των αρωματικών χώρου αυξήθηκαν, αφού όλοι χρειάζονταν ένα boost διάθεσης τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας, ενώ λέγεται ότι σε στιγμές υγεινομικών κρίσεων, ο κόσμος αναζητά φρέσκα και δροσερά αρώματα, που του θυμίζουν καθαριότητα και ... υγεία.

Εάν βρίσκεσαι κι εσύ σε αναζήτηση ενός αρώματος που θα σε στιγματίσει και θα σε ακολουθεί παντού, σου έχουμε νέα: H L'erbolario έρχεται με ολοκληρωμένες αρωματικές σειρές για όλα τα γούστα. Η ερώτηση που θα πρέπει να σε απασχολήσει μόνο είναι τι είδους άρωμα προτιμάς, floral ή fruity; Άπαξ και καταλήξεις, η L' Erbolario σου προσφέρει ολοκληρωμένες αρωματικές σειρές που περιέχουν όχι μόνο άρωμα, αλλά και αφρόλουτρο, κρέμα σώματος, body scrub , τζελ καθαρισμού, σαπούνι καθώς και αρωματικά χώρου (στικς και κεριά) για να σε ακολουθεί η αγαπημένη σου μυρωδιά και στο σπίτι.

Εάν είσαι fan των λουλουδιών:

Τότε έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε 6 διαφορετικά αρώματα που το καθένα περιέχει νότες από: παπαρούνα, ντάλια, ίριδα, πασχαλιά, άνθη κερασιάς και καμέλια.

Εάν πάλι προτιμάς τα φρουτώδη:

Τότε τo άρωμα με νότες από πορτοκάλι και μανταρίνι θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σου.

Εάν είσαι αναποφάσιστη και δυσκολεύεσαι να καταλήξεις μόνο σε ένα, υπάρχει και η επιλογή των Bouquet d'Oro και Danza di Fiori. Και οι δύο αυτές συλλογές συνδυάζουν στα προϊόντα τους τις νότες των ξεχωριστών λουλουδιών που πρωταγωνιστούν στα αρώματα L' Erbolario. Πιο συγκεκριμένα, το Bouquet d'Oro έχει νότες από άνθη πορτοκαλιάς, ηλιοτρόπιο, ίριδα, τόνκα, βανίλια και κεχριμπάρι, ενώ το Danza di Fiori με νότες από ροζ πιπέρι, καμέλια, ίριδα, τριαντάφυλλο, παιώνια, βιολέτα, παπαρούνα, άνθη κερασιάς και λευκού μόσχου σίγουρα θα σε γοητεύσει.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η L' Erbolario ανήκει στις εταιρείες που σέβεται το περιβάλλον και τα ζώα και όλα τα καλλυντικά της είναι φυτικής προέλευσης.

Δες στην παρακάτω συλλογή ποιο απ᾽όλα τα μαγικά αρώματα L'Erbolario σου ταιριάζει:

L'Erbolario Danza di Fiori με νότες από ροζ πιπέρι, καμέλια, ίριδα, τριαντάφυλλο, παιώνια, βιολέτα, παπαρούνα, άνθη κερασιάς και λευκού μόσχου

L' Erbolario Sfumature di Dalia, με άρωμα ντάλια

L'Erbolario Bouquet d'Oro με νότες από άνθη πορτοκαλιάς, ηλιοτρόπιο, ίριδα, τόνκα, βανίλια και κεχριμπάρι

L'Erbolario Iris, με άρωμα ίριδας

L'Erbolario Lilla Lilla με άρωμα πασχαλιάς 

L'Erbolario, Papavero Soave με άρωμα παπαρούνας

L'Erbolario Accordo Arancio, με άρωμα από πορτοκάλι και μανταρίνι

L'Erbolario Camelia με άρωμα καμέλιας

L'Erbolario Tra i Ciliegi, με άρωμα από άνθη κερασιάς

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ