Follow us

Chiara Ferragni | Το νέο wow μανικιούρ της

Και είναι μια από τις απόλυτες τάσεις στα νύχια.

chiara ferragni Abaca / www.visualhellas.gr

H Chiara Ferragni, μία από τις πιο επιδραστικές influencers παγκοσμίως, μάς απασχολεί πάντα με όλα τα makeup ή hair looks που επιλέγει. H ίδια μάλιστα φροντίζει να ενημερώνει καθημερινά τους εκατομμύρια followers της όχι μόνο σχετικά με τα outfits που επιλέγει, αλλά και με τα χτενίσματα και μακιγιάζ που διαλέγει ακόμα και για να μείνει σπίτι.

Δες επίσης: Οι 3 αποχρώσεις νυχιών για τα πιο cool ανοιξιάτικα μανικιούρ

Μόλις πριν λίγη ώρα ανέβασε ενα Instagram post επιδεικνύοντας το άψογο μανικιούρ της.

Δες το μανικιούρ της:

Loading...

Η 33χρονη επέλεξε ένα ombre μανικιούρ, και μάλιστα σε ανοιξιάτικες αποχρώσεις, για να ξεφύγει λίγο από τα συνηθισμένα μουντά χρώματα του χειμώνα. Βέβαια, είναι γνωστό ότι επιλέγει πάντα ευφάνταστα χρώματα και σχέδια για τα νύχια της, όπως τα cute φαντασματάκια που είχε κάνει στο Halloween ή το εφέ με τις κίτρινες φλούο φωτιές πριν λίγο καιρό.

Έτσι και τώρα, φαίνεται ότι έχει συνδυάσει αποχρώσεις του κοραλί-ροδακινί, γαλάζιου και λιλά για να πετύχει το λαμπερό αποτέλεσμα της φωτογραφίας.

Δες επίσης: Τα nail salons άνοιξαν! Δες ποιο είναι το πιο trendy μανικιούρ αυτή τη στιγμή

Εμάς μάς αρέσει πολύ που τόλμησε παλ αποχρώσεις τον χειμώνα και γι᾽αυτό μάλιστα λατρεύουμε τη συγκεκριμένη τεχνική στα νύχια: μπορείς να συνδυάσεις διαφορετικές αποχρώσεις (συγγενείς μεταξύ τους) ώστε να προκύψει αυτό το μαγευτικό αποτέλεσμα. Ακριβώς αυτές οι χρωματικές διαβαθμίσεις είναι που δίνουν ένα ενδιαφέρον στο μανικιούρ και το κάνει να ξεχωρίζει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ