Follow us

Fresh haircut | Νέα μαλλιά για την Άννα Βίσση

Δείχνει εντελώς ανανεωμένη και φρέσκια.

Άννα Βίσση NPD

Ημέρα ανανέωσης ήταν η χτεσινή για την Άννα Βίσση, που έκανε μια (μικρή) αλλαγή στα μαλλιά της με τη βοήθεια του Πάνου Παπανδριανού (aka @panoshair). Ο ταλαντούχος hair stylist των διασήμων του Hollywood, που μένει και δραστηριοποιείται τον περισσότερο καιρό στη Νέα Υόρκη, βρίσκεται αυτήν την περίοδο στην Ελλάδα και ανέλαβε το hair styling της τραγουδίστριας.

Δες επίσης: Η Βάσω Λασκαράκη έγινε ξανθιά | Δες το νέο hair look της

Έτσι, φρέσκαρε πολύ το κούρεμά της, κόβοντας αρκετό μήκος από τα μαλλιά της και δημιουργώντας μια πλαϊνή φράντζα που έπεφτε από τη μια μεριά του προσώπου της. Επίσης, έκανε ένα ελαφρύ φιλάρισμα για να δώσει κίνηση και σχήμα στα μαλλιά, που φάνηκε ότι "πήραν μια ανάσα" από το συνεχόμενο styling που υφίστανται λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων και εμφανίσεων της star.

Δες το φρέσκο κούρεμα της τραγουδίστριας:

Loading...

Και από τις παρακάτω φωτογραφίες μπορείς να θυμηθείς το προηγούμενο look της:

Loading...
Loading...

Η Άννα Βίσση πάντως αναδημοσίευσε τα stories του hair stylist σχετικά με το πριν και το μετά, όπου ο @panoshair σχολιάζει ότι τής πήγαινε το ίδιο και το πιο μακρύ και το κοντύτερο μαλλί.

Fresh haircut | Νέα μαλλιά για την Άννα Βίσση
άννα βίσση

Εμείς δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε και να αναγνωρίσουμε το πόσο αναζωογονημένη φαίνεται η τραγουδίστρια από αυτήν την αλλαγή.

Δες επίσης: Μαρία Καλάβρια | Έβαψε τα μαλλιά της - Η μεγάλη αλλαγή στο look της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ