Follow us

Étoile Filante | Το ολοκαίνουριο άρωμα του Louis Vuitton είναι εδώ

Και ήρθε να μας μαγέψει αποτελώντας σύμβολο αισιοδοξίας και ελπίδας, όπως ακριβώς κι ένα υπέρλαμπρο αστέρι.

louis vuitton

Αν αναζητάς ένα καινούριο, μοναδικό άρωμα για να προσθέσεις στη συλλογή σου, σού έχουμε νέα: ο master perfumer Jacques Cavalier Belletrud δημιούργησε ένα καινούριο φλοράλ άρωμα για τον Louis Vuitton, το Étoile Filante.

Étoile Filante | Το ολοκαίνουριο άρωμα του Louis Vuitton είναι εδώ

H νέα αυτή λουλουδάτη αρωματική δημιουργία του αρωματοποιού αποτελεί μια ωδή στην ελπίδα και στη χαρά, αποτελώντας ένα μοναδικό ταξίδι για τις αισθήσεις μας. Το όνομά του, dazzling star σε αγγλική απόδοση, επιτελεί και μεταφορική λειτουργία συμβολίζοντας ένα υπέρλαμπρο αστέρι που φωτίζει με τη λάμψη του μια νύχτα με τόσο πυκνό σκοτάδι, δείχνοντας τον δρόμο για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον, όπου οι άνθρωποι θα ξανασμίξουν και θα μπορούν να είναι και πάλι μαζί με ασφάλεια. Ένα σύμβολο αισιοδοξίας που μεταφέρει ένα μήνυμα ελπίδας και που μας προσκαλεί να λάμψουμε και να κάνουμε πραγματικότητα ακόμα και τα πιο "μακρινά" μας όνειρα.

LV

Το Étoile Filante έχει ως νότα βάσης το white musk, μεσαίες νότες τον οσμανθό, το γιασεμί και τη μανόλια, και κορυφαία νότα τη φράουλα. Η μαγευτική μυρωδιά του περικλείεται στο κομψό, signature μπουκάλι του οίκου και μαγεύει όποιον το ανοίξει.

Το Étoile Filante σε περιμένει να το ανακαλύψεις στην ομώνυμη boutique του οίκου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ