Follow us

Το μυστικό για καλοσχηματισμένα φρύδια κάθε στιγμή

To μόνο που θα χρειαστείς είναι το απόλυτο brow definer της Mon Rêve.

eyebrows iStock

Λένε ότι τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου. Και δικαίως, αφού δίνουν μια ένταση στο βλέμμα με τον δικό τους τρόπο, ενώ ομορφαίνουν όλη την περιοχή των ματιών - εφόσον φυσικά είναι πλούσια και καλοσχηματισμένα.

Βέβαια, είναι συχνό το φαινόμενο να έχεις από φυσικού σου πιο λεπτά φρύδια, ή να έχεις κενά ανάμεσά σε αυτά για διάφορους λόγους - συνήθως επειδή το παράκανες με το τσιμπιδάκι. Μην ανησυχείς καθόλου όμως, γιατί οι διάφορες τεχνικές μακιγιάζ θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις ονειρεμένα φυσικά φρύδια.

Σύμμαχός σου σε αυτό θα είναι το νέο Brow Sketcher από την Mon Rêve. Πρόκειται για ένα μοναδικό color gel μακράς διαρκείας με πλούσιο χρώμα που σχηματίζει, γεμίζει και τονίζει τα φρύδια σου ομοιόμορφα και χωρίς κόπο. Χαρίζει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα με βελούδινο ματ τελείωμα και παραμένει αναλλοίωτο όλη μέρα χωρίς μουντζούρες.

Το μυστικό για καλοσχηματισμένα φρύδια κάθε στιγμή

Το εύχρηστο βουρτσάκι ακριβείας με τη μυτερή άκρη σε βοηθάει να το απλώσεις και να το δουλέψεις πολύ εύκολα "χτίζοντας" την ένταση που επιθυμείς. Πώς; Απλά βύθισε το βουρτσάκι στο βαζάκι και με μια μικρή ποσότητα του color gel δημιούργησε το ιδανικό brow look για εσένα, που θα σε συνοδεύει όλη μέρα.

Ανακάλυψε το σε 5 απόλυτα φυσικές αποχρώσεις και επίλεξε αυτή που αναδεικνύει περισσότερο τα μάτια σου και ταιριάζει καλύτερα στον τόνο των μαλλιών σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ