Follow us

The Pros Have Spoken | Αυτά είναι τα κορυφαία χρώματα μαλλιών για το 2021

Από το κλασικό balayage, μέχρι τις ιδιαίτερες peachy αποχρώσεις, αυτά είναι τα hair trends που θα μας απασχολήσουν περισσότερο φέτος, σύμφωνα με τον colorist, Άκη Αλεξίου.

τάσεις χρώματα μαλλιών 2021 Pixel Formula

Ποιες θα είναι οι κορυφαίες τάσεις στα χρώματα μαλλιών για το 2021; Από box dyes και grown-out ρίζες, μέχρι "home-bré", η περσινή χρονιά ήταν γεμάτη με ακούσιες τάσεις, εξαιτίας του επαναλαμβανόμενου κλεισίματος των κομμωτηρίων. Φέτος οι colorists όντας γεμάτοι αισιοδοξία για το μέλλον και παράλληλα μη έχοντας ιδέα για το πότε θα επανέλθει η κανονικότητα στις ζωές μας, επιστρατεύουν τις καλύτερες τεχνικές για low-mentainance χρώματα μαλλιών, που θα μας επιτρέπουν να δείχνουμε in style χωρίς αυτό να επηρεάζεται από ένα πιθανό νέο lockdown.

Προκειμένου να μάθουμε όλες τις νέες τάσεις στα χρώματα μαλλιών 2021, μιλήσαμε με τον colorist Άκη Αλεξίου από το κομμωτήριο n&a Alexiou. Η θέση του ήταν ξεκάθαρη: "Οι τάσεις υπάρχουν για να επηρεαζόμαστε αλλά αυτό που επιλέγουμε στο τέλος είναι εκείνο που ταιριάζει στην κάθε γυναίκα, τις ανάγκες, το στιλ, την επιδερμίδα της". Με γνώμονα αυτό, ακολουθούν τα πέντε hair trends που πιστεύει ότι θα μας απασχολήσουν περισσότερο φέτος:

Οι κορυφαίες τάσεις στα χρώματα μαλλιών 2021

Classic Balayage

Loading...

Με την ημερομηνία της επόμενης εξόρμησης εκτός πόλης να είναι τελείως άγνωστη, το balayage, δηλαδή η τεχνική ξανοίγματος του χρώματος, που δημιουργεί το εφέ ηλιολουσμένων μαλλιών, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δημοφιλής φέτος.

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ