Follow us

Taylor Hill | Αν σκέφτεσαι να κάνεις καρέ, τότε πρέπει να δεις τα μαλλιά της

Η απόλυτη έμπνευση για τα bob haircuts του 2021.

taylor hill Abaca

H Taylor Hill είναι μια από τις πολλές celebrities που το 2020 αποφάσισε να κάνει μια τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της. Η 24χρονη είχε συστηθεί στο κοινό με πολύ μακριά, καστανά μαλλιά και δεν είχε τολμήσει όλα αυτά τα χρόνια ούτε μια μικρή αλλαγή σε αυτά. Φυσικά, η μακριά χαίτη της την εξυπηρετούσε πολύ στη δουλειά της, αφού της προσέδιδε ένα casual sexy vibe, που ειδικά στα Victoria's Secret shows την έκανε να δείχνει super wow.

Δες εδώ: Natural Beauty | To makeup look της Barbara Palvin για να δείχνει πανέμορφη και φυσική όλη μέρα

Ωστόσο, λίγο μετά το τέλος του πρώτου lockdown αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να κόψει τα μαλλιά της ένα κοντό καρέ, το νούμερο ένα haircut που προτιμούν όλα τα top models. Το νέο αυτό hair look τής έδωσε έναν νέο, μοντέρνο αέρα και άλλαξε τελείως όχι μόνο τη διάθεσή της αλλά και το όλο στυλ της. Πέρα από την ευελιξία και την πρακτικότητα που προσφέρει ένα bob haircut, αποτελεί ένα από τα πιο διαχρονικά κουρέματα που θα βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των τάσεων.

Δες επίσης: Πώς να βαφτώ του Αγίου Βαλεντίνου; | 10 ιδέες μακιγιάζ για άκρως θηλυκό look

Εάν σκέφτεσαι κι εσύ να κάνεις τη μεγάλη αλλαγή και να απαλλαγείς από τα μακριά μαλλιά σου, τότε δεν έχεις παρά να εμπνευστείς από το κούρεμα που τόλμησε το μοντέλο και που εν τέλει τη δικαίωσε. Αν σκέφτεσαι ότι μπορεί να είναι περιοριστικό για τα χτενίσματά σου, η Taylor Hill έρχεται να σε διαψεύσει αποδεικνύοντας με τα διάφορα girly hairstyles που δημιουργεί κατά καιρούς ότι μπορείς να δείχνεις sexy και θηλυκή ακόμα και με κοντύτερα μαλλιά.

Δες τις φωτογραφίες της Taylor Hill που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Δες εδώ: Η έγκυος Emily Ratajkowski χαλαρώνει με μάσκες ομορφιάς

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ