Follow us

Το μυστικό των makeup artists για τέλεια κάλυψη και αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Η επαγγελματική μαεστρία των makeup artist στα χέρια των γυναικών με τη σειρά Luminous Silk by Giorgio Armani.

Armani

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιο είναι το μυστικό των μεγαλύτερων makeup artists για να έχουν αυτό το τόσο αξιοζήλευτο αποτέλεσμα στα πρόσωπα των μοντέλων; Ποια προϊόντα και τεχνικές χρησιμοποιούν για να πετύχουν την τέλεια κάλυψη και λάμψη, χωρίς να δημιουργείται το ανεπιθύμητο και αντιαισθητικό εφέ μάσκας;

Το μυστικό των makeup artists για τέλεια κάλυψη και αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Μάθε λοιπόν ότι η ολοκληρωμένη συλλογή Luminous Silk by Giorgio Armani, που περιέχει τα: Primer, Concealer, Foundation, Glow Enhancer και Powder, είναι σύμμαχος κάθε πετυχημένου makeup artist. Eμπνευσμένη από τη φίνα υφή του μεταξιού charmeuse, η συλλογή Luminous Silk ενσαρκώνει τη φιλοσοφία του Giorgio Armani για την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς.

Η σειρά προϊόντων Luminous Silk χαρίζει άμεσα την ξεκούραστη και υγιή όψη που χαρακτηρίζει την εμβληματική λάμψη του Armani. Διορθώνει οπτικά τις ατέλειες της επιδερμίδας και εξομαλύνει τον τόνο της, προσφέροντας φωτεινό και αψεγάδιαστο τελείωμα.

Το υγρό foundation, που περιλαμβάνεται στο κιτ με τα απαραίτητα προϊόντα κάθε makeupartist, συνδυάζει το αψεγάδιαστο τελείωμα με την ξεκούραστη και φωτεινή όψη, χάρη στη σύνθεσή του που αναδεικνύει το πρόσωπο με φως. Aναζωογονεί την όψη της επιδερμίδας και διατηρεί αυτή τη φωτεινή φρεσκάδα όλη την ημέρα, τελειοποιώντας την επιδερμίδα σε όλες τις περιστάσεις και κάτω απ’ όλα τα φώτα, κάνοντάς την να δείχνει αψεγάδιαστη ακόμα και στις φωτογραφίες. Ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας, συνδυάζει το επαγγελματικό αποτέλεσμα με την κορυφαία αίσθηση άνεσης. Ωστόσο, είναι εξίσου πρακτικό για το καθημερινό μακιγιάζ.

Armani

Επίσης, σου έχουμε νέα: φέτος, τα προϊόντα Luminous Silk Foundation και Luminous Silk Fluid Sheer Glow Enhancer κυκλοφορούν σε μια νέα, πρακτική συσκευασία των 18ml, ιδανική για τις γυναίκες της πόλης που βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση και θέλουν να διατηρούν την τέλεια λάμψη τους, όπως κι αν εξελίσσεται η ημέρα τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ