Follow us

Valentine's Day | 10 ρομαντικά χτενίσματα για ραντεβού στο σπίτι

Είναι υπερβολικά όμορφα -και εύκολα- για να μην τα δοκιμάσεις.

χτενίσματα για Αγίου Βαλεντίνου Istock Photo

Ψάχνεις δικαιολογία για να κατεβάσεις τα μαλλιά σου από τον κότσο-κεφτέ στον οποίο έχουν "εγκλωβιστεί" εδώ και μήνες; Μόλις τη βρήκες! Η γιορτή των ερωτευμένων είναι γεγονός και ακόμα κι αν φέτος την περάσουμε μέσα στο σπίτι, θα βάλουμε τα δυνατά μας να εντυπωσιάσουμε το σύντροφό μας. Ακολουθούν 10 ρομαντικά χτενίσματα για Αγίου Βαλεντίνου που σίγουρα θα σε γεμίσουν έμπνευση:

Valentine's Day | 14 κομψά μανικιούρ για τις 14 του μήνα

10 εύκολα χτενίσματα για Αγίου Βαλεντίνου:

Curly Updo

Loading...

Αν έχεις φυσικά σγουρά μαλλιά, εκμεταλλεύσου τον όγκο και την υφή τους, δημιουργώντας ένα πολύ εύκολο topknot, το οποίο στη συνέχεια μπορείς να χαρίσεις έναν fancy χαρακτήρα με βελούδινα scrunchies ή μοντέρνα hair pins.

Double Braids

Loading...

Αν πρόκειται να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα casual brunch στο σπίτι, σε συμβουλεύουμε να φτιάξεις δύο cute γαλλικές ή ολλανδικές πλεξούδες, οι λεγόμενες boxing braids.

Messy Waves

Loading...

Χρησιμοποίησε ένα λεπτό curling iron για να δημιουργήσεις μπούκλες στα μαλλιά σου. Ύστερα ψέκασε ένα texturizing spray και "τσαλάκωσε" τα μαλλιά σου για να τους χαρίσεις ένα πιο messy αποτέλεσμα.

Sleek Braid

Loading...

Πιάσε τα μαλλιά σου σε μια ψηλή αλογοουρά και στη συνέχεια δημιούργησε μια πλεξούδα. Για να αποκτήσεις το sleek αποτέλεσμα που είναι τόσο δημοφιλές φέτος, επιστράτευσε το αγαπημένο σου hair gel και ένα δυνατό hairspray. Όσο πιο μακριά είναι τα μαλλιά σου, τόσο πιο εντυπωσιακό και on trend θα δείχνει το εν λόγω χτένισμα.

Πώς να βαφτώ του Αγίου Βαλεντίνου; | 10 ιδέες μακιγιάζ για άκρως θηλυκό look

Half up Half down

Loading...

Αφού πιάσεις τα μαλλιά σου σε ένα κλασικό half up half down, δημιούργησε μία "τρύπα" πάνω από το λαστιχάκι και πέρασε την αλογοουρά σου μέσα από αυτό για να δημιουργηθεί αυτό το όμορφο αποτέλεσμα.

'70s Blowout

Loading...

Το σεσουάρ μαλλιών και η μεγάλη, φαρδιά βούρτσα θα γίνουν οι καλύτεροί σου φίλοι όταν αντιγράφεις το iconic χτένισμα των '70s.

Chic Low Bun

Loading...






Πιάσε τα μαλλιά σου πίσω σε μια χαμηλή αλογοουρά. Δημιούργησε μία πλεξούδα και στη συνέχεια τύλιξέ τη γύρω από τη βάση της για να σχηματιστεί ένα εύκολο και κομψό bun.

Old Hollywood Waves

Loading...

Όπως θα δεις στο βίντεο παραπάνω το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δημιουργήσεις μπούκλες χρησιμοποιώντας την πρέσα μαλλιών και στη συνέχεια να βουρτίσεις με προσοχή τα μαλλιά σου για να δημιουργηθεί το Old Hollywood effect.

Trendy Ponytail

Loading...

Πιάσε τα μαλλιά σου σε μια ψηλή αλογοουρά, αφήνοντας ελεύθερη την φράντζα. Στη συνέχεια στερέωσε την φράντζα σου με ένα τσιμπιδάκι πίσω από το αφτί, και χρησιμοποιώντας την πρέσα μαλλιών γύρισε τις άκρες της αλογοουρά σου προς τα μέσα.

Romantic Hald Up Half Down

Loading...

Είναι πανεύκολο να "αναβαθμίσεις" το κλασικό half up half down χτένισμά σου. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μερικά διάφανα λαστιχάκια. Δες αναλυτικά τις οδηγίες στο βίντεο παραπάνω.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ