Follow us

Θα γίνεις κουμπάρα; Δες τι χτενίσματα έκαναν οι πιο κομψές Ελληνίδες celebrities και πάρε ιδέες

Τα χτενίσματα που θα σε αναδείξουν στην πιο όμορφη κουμπάρα σε γάμο ή βάφτιση.

χτένισμα για κουμπάρα Instagram

Γίνεσαι κουμπάρα και θέλεις να ξεφύγεις από τα κλισέ; Το' χουμε. Αν έχεις αποφασίσει να μείνεις χιλιόμετρα μακριά από τα βαριά αμπιγιέ παρωχημένα φορέματα και τα over the top updos, που πασχίζουν να κλέψουν την προσοχή από τους πραγματικούς stars της μέρας, τη νύφη και το βαφτιστήρι, τα παρακάτω χτενίσματα για κουμπάρα με έμπνευση από τις πιο stylish Ελληνίδες celebrities, θα γίνουν η έμπνευσή σου:

Παντρεύεσαι; 15 νυφικά μανικιούρ που πρέπει να δεις πριν την πρώτη πρόβα

Τα ωραιότερα χτενίσματα για κουμπάρα

Loose Waves

Ένα από τα πιο carefree χτενίσματα που μπορείς να κάνεις είναι οι ανάλαφρες μπούκλες, που δείχνουν πάντα ανεπιτήδευτα κομψές.

Θα γίνεις κουμπάρα; Δες τι χτενίσματα έκαναν οι πιο κομψές Ελληνίδες celebrities και πάρε ιδέες

Αυτό ήταν το χτένισμα, που επέλεξε η Δέσποινα Βανδή, όταν έγινε κουμπάρα το 2017. Το συνδύασε με έντονη πλαϊνή χωρίστρα για ένα dramatic effect.

χτένισμα για κουμπάρα

Το ίδιο χτένισμα επέλεξε και η Τόνια Σωτηροπούλου, όταν πάντρεψε μία από τις καλύτερες φίλες της, την Χριστίνα Κατσαούνη, το 2020. Εκείνη το συνδύασε με χωρίστρα στη μέση, χαρίζοντάς του ένα ακόμα πιο effortless χαρακτήρα.

Half up Half down

Τα half up half down χτενίσματα είναι με διαφορά η πιο αγαπημένη επιλογή των celebrities. Δεν τις αδικούμε: Είναι εύκολα, girly και μαζεύουν τα μαλλιά προς τα πίσω φροντίζοντας να διατηρούνται δροσερές κατά τη διάρκεια της τελετής, αλλά και να φαίνεται το πρόσωπό τους στις φωτογραφίες. We stand.

Loading...

Για την Μαριέττα Χρουσαλά αυτό είναι το signature χτένισμά της, αφού το έχει επιλέξει σε περισσότερα από ένα επίσημα events.

χτένισμα για κουμπάρα

Πιο συγκεκριμένα, το επέλεξε για το γάμο της Μαρία Μενούνος το 2018, όπου ήταν κουμπάρα....

Loading...

αλλά και για έναν από τους πιο κοσμικούς γάμους του 2019, όταν πάντρεψε την PR specialist, Δήμητρα Λαζαράτου και τον Μιχάλη Σταθάτο.

Loading...

Το ίδιο χτένισμα στην πιο sleek εκδοχή του επέλεξε και η Δανάη Μπάρκα, όταν βάφτισε το 2021 την κόρη φιλικού της ζευγαριού στις Κιτριές της Μάνης.

χτένισμα για κουμπάρα

Το συγκεκριμένο hairstyle είναι ιδανικό ακόμα και για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, όπως απέδειξε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη στη βάφτιση της κόρης του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, Αριάδνης, της οποίας έγινε η νονά.

Romantic Updo

Loading...

Αν αγαπάς τα updos, αλλά θέλεις να αποφύγεις τα χτενίσματα-πολυελαίους με τα οποία είναι τυπικά συνυφασμένες οι κουμπάρες, αντέγραψε το boho bun της Δέσποινας Καμπούρη στο γάμο της Δήμητρας Λαζαράτου και του Δημήτρη Σταθάτου.

Loading...

Ρομαντικά loose updos επέλεξαν και οι Νικόλ Παναγιώτου και Εύη Πρεβενά στη βάφτιση του γιου της Αθηνάς Οικονομάκου, Φιλίππου, το 2019.

Παντρεύεσαι; Τα μανικιούρ που θα σε αναδείξουν στην πιο όμορφη νύφη της άνοιξης σύμφωνα με τους pros

Beach Waves

Τα επιμελώς ατημέλητα beach waves αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για εσένα που θα γίνεις κουμπάρα τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου.

Loading...

Αυτό ήταν το χτένισμα που επέλεξε η Βάσω Λασκαράκη όταν μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο βάφτισαν το κοριτσάκι φιλικού τους ζευγαριού στο χωριό Παλιός Παντελεήμονας στην Πιερία το 2021.

ωφ

Η Κατερίνα Καινούργιου αναδείχθηκε σε μία από τις πιο κομψές celebrity νονές ever όταν για τη βάφτιση του γιου της καλύτερης φίλης της, Βιβής Γεωργίου, και του Βασίλη Διαμαντίδη το 2018, συνδύασε το μπλε δαντελένιο φόρεμά της με ένα πολύ κομψό wavy lob.

χτένισμα για κουμπάρα

Ας γυρίσουμε λίγο το χρόνο πίσω στο 2015, τότε που η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στο Παρίσι για να παντρέψει την φίλη της και συνδύασε το λαμέ φόρεμά της με ένα επιμελώς ατημέλητο hair look.

Big Curls

Μια πάντα safe και κομψή επιλογή χτενίσματος για κουμπάρα είναι οι μεγάλες μπούκλες με έντονη πλαϊνή χωρίστρα, όπως απέδειξε η Ευαγγελία Αραβανή όταν έγινε κουμπάρα και νονά το 2018.

Fishtail Braid

χτένισμα για κουμπάρα

Αν αγαπάς τα πιο ιδιαίτερα χτενίσματα, τότε ακολούθησε το παράδειγμα της Μαρία Μενούνος και τόλμησε μια ιδιαίτερη πλεξούδα ψαροκόκαλο, όπως έκανε εκείνη όταν βάφτισε την κόρη της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα, Μαργκώ, το 2013.

Καλεσμένη σε γάμο και αυτό το καλοκαίρι; 10 χτενίσματα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη

High Ponytail

χτένισμα για κουμπάρα

​​​​​Οι αλογοουρές είναι μία διαχρονική επιλογή που ταιριάζει με όλα τα outfits. Η serial κουμπάρα, Μαριέττα Χρουσαλά, συνδύασε το girly φόρεμά της με μία ψηλή αλογοουρά όταν έγινε νονά στην κόρη της Καλομοίρα και του Γιώργου Μπούσαλη, Αναστασία, τον Αύγουστο του 2017.

Loading...

Μια ψηλή αλογοουρά αλλά με έντονη πλαϊνή φράντζα επέλεξε και η Βάσω Λασκαράκη για τη βάφτιση του γιου της Αθηνάς Οικονομάκου, Φιλίππου, που ήταν νονά μαζί με την Νικόλ Παναγιώτου και την Εύη Πρεβενά.

Είσαι νύφη με περιορισμένο budget; Δες πώς μπορείς να κάνεις μόνη σου το πιο κομψό μακιγιάζ για τη μέρα του γάμου σου

Low Ponytail

Η Αθηνά Οικονομάκου προτίμησε πάλι την χαμηλή street style inspired εκδοχή της όταν βάφτισε τη μικρή Αλεξάνδρα, την κόρη φιλικού της ζευγαριού, το 2017 στην Άνδρο. Αν μας ρωτάς, αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή χτενίσματος που θα μπορούσε να κάνει δεδομένου ότι το φόρεμά της ήταν high neck.

Classic Updo

Αν αγαπάς τα κλασικά χτενίσματα και θέλεις οπωσδήποτε να κάνεις ένα αυστηρό updo, μην παραλείψεις να αφήσεις ελεύθερες μερικές τούφες που να πλαισιώνουν το πρόσωπό σου για να κάνεις το hairstyle σου λίγο πιο μοντέρνο, όπως έκανε η Νίκη Παλληκαράκη, η κουμπάρα της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου.

Voluminous Ponytail

χτένισμα για κουμπάρα

Ένα εξίσου κλασικό αλλά πολύ πιο ενδιαφέρον χτένισμα είναι η αλογοουρά με όγκο στην κορυφή, σαν και αυτή που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου το 2015 όταν βάφτισε το γιο του καλύτερο φίλου του μπαμπά της.

Vintage Brides | Τα πιο κομψά νυφικά beauty looks όλων των εποχών

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ