Sara Sampaio | Έκανε το πιο girly χτένισμα που είναι ό,τι πρέπει για την καραντίνα

Το μοντέλο μάς έδωσε ιδέες για τα χτενίσματά μας στην quarantine home life - αλλά και στα zoom calls μας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

H Sara Sampaio ανήκει σε εκείνες τις υπερτυχερές γυναίκες με πλούσια, πολύ μακριά φυσικά μαλλιά, που διατηρούν τη λάμψη και τη ζωντάνιά τους όσο κι αν τα ταλαιπωρεί με το καθημερινό styling λόγω επαγγέλματος.

Δες εδώ: Ιωάννα Γεωργακοπούλου | Το φαβορί του The Voice που μας εμπνέει (και) με τα hair styles της

Συχνά πυκνά ανεβάζει inspiring posts με διάφορα girly χτενίσματα που δημιουργεί είτε για δουλειά είτε στην καθημερινότητά της. Εμείς, λατρεύουμε να χαζεύουμε το 29χρονο μοντέλο από την Πορτογαλία, παίρνοντας ιδέες και για τα δικά μας χτενίσματα.

Ένα από αυτά ήταν και το πρόσφατο hair style που ανέβασε - στο οποίο βέβαια ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για περούκα. Παρ' όλα αυτά, εμάς μας άρεσε πολύ και μας έδωσε ιδέες για τα χτενίσματα που μπορούμε να κάνουμε όντας κλεισμένες στο σπίτι εξαιτίας της καραντίνας.

Δες εδώ: Wavy Hair | 10 celebrities που αποδεικνύουν ότι είναι παντός καιρού

Δες το χτένισμα της Sara Sampaio:

Πρόκειται για 2 κλασικές κοτσίδες απ'την κάθε πλευρά του κεφαλιού συνδυασμένες με αφέλειες, ένα από το απόλυτα trends του 2021.

Εκτός του ότι θυμίζει και λίγο Ποκαχόντας, μάς φέρνει στο μυαλό απογευματινές βόλτες στην παραλία και σίγουρα πιο χαλαρές, ευχάριστες στιγμές - πράγμα που έχουμε ανάγκη να νιώσουμε τώρα περισσότερο από ποτέ.

Ένα πανεύκολο χτένισμα που μπορείς να κάνεις, ακόμα και αν τα μαλλιά σου δεν ξεπερνούν το ύψος των ώμων. Bonus: αν τα αφήσεις πλεγμένα πολλές ώρες, θα αποκτήσεις υπέροχους κυματισμούς όταν τα λύσεις. Για να τα βοηθήσεις περισσότερο να αποκτήσουν το επιθυμητό σπάσιμο, ψέκασέ τα με ένα salt spray πριν κάνεις τις κοτσίδες.

Κι αν δεν σου έφτασε το συγκεκριμένο inspo, πάρε κι άλλες ιδέες από τα διάφορα hair looks που έχει δοκιμάσει κατά καιρούς το τοπ μόντελ:

Δες επίσης: Jennifer Lopez | Εντυπωσίασε (ξανά) με το νέο pixie κούρεμά της