Follow us

Ιωάννα Γεωργακοπούλου | Η νικήτρια του The Voice μας εμπνέει (και) με τα hair styles της

Γιατί εκτός από μαγευτική φωνή, έχει κι έναν αξιοζήλευτο χαμαιλεοντισμό ως προς τα μαλλιά της.

Ιωάννα Γεωργακοπούλου

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η νικήτρια του φετινού The Voice, έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή όλων μας από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε on stage.

Ωστόσο, η πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια δεν μας έχει συνεπάρει μόνο με τη μαγευτική φωνή και την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία της - από την οποία εύκολα μπορεί κανείς να καταλάβει τη μοναδική αίσθηση του στυλ που τη διακρίνει.

Δες εδώ: Ιωάννα Γεωργακοπούλου | Το grunge στιλ της 19χρονης που ξεχώρισε στο The Voice

Ως beauty addicts έχουμε εντυπωσιαστεί και από τα εξαιρετικά beauty looks της 19χρονης, που αν και τόσο μικρή σε ηλικία, καταφέρνει να ξεχωρίζει ήδη με τα ιδιαίτερα makeup looks και χτενίσματα/κουρέματα που δοκιμάζει κατά καιρούς.

Ιδίως αναφορικά με τα μαλλιά της, και ρίχνοντας μια προσεκτική ματιά στο Instagram profile της, δεν γινόταν να μην αναγνωρίσουμε πόσο πολύ της ταιριάζει κάθε διαφορετικό hairstyle που έχει τολμήσει.

Από sleek bob και lob κουρέματα, με αφέλειες ή χωρίς, σε xl wavy μαλλιά και σε κάθε απόχρωση βαφής που μπορείς να φανταστείς: είτε είναι μαύρα, είτε καστανόξανθα, πλατινέ ξανθά ή ginger, τα μαλλιά της την κολακεύουν το ίδιο υπέροχα. Όπως και η bob κουπ σε silver grey απόχρωση που έχει στις τελευταίες της εμφανίσεις στο The Voice.

Δες εδώ: Jennifer Lopez | Εντυπωσίασε (ξανά) με το νέο pixie κούρεμά της

Και όσο για τα χτενίσματα; Περίτεχνες κοτσίδες, 90s-inspired space buns, two-sided ponytails, cute half-up half-downs, όλα της προσδίδουν την απαραίτητη κοριτσίστικη διάθεση για την ηλικία της.

Και επειδή μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, δες τις φωτογραφίες που συγκεντρώσαμε από το προφίλ της, που αποτελεί ατέλειωτη πηγή έμπνευσης για τα hair looks σου:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Δες επίσης: Ιωάννα Γεωργακοπούλου | Ποιος είναι ο διάσημος μπαμπάς της φιναλίστ του The Voice.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ