Follow us

Ιωάννα Γεωργακοπούλου | Τα glam makeup looks που απογείωσαν τις εμφανίσεις της στον τελικό

Τα makeup looks της νικήτριας του The Voice στο χθεσινό μεγάλο τελικό.

voice Instagram/@thevoiceofgreece

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η νικήτρια του φετινού The Voice, μπορεί να εντυπωσίασε τους περισσότερους με τη μαγευτική φωνή και την σκηνική παρουσία της, κι ενώ δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε, δεν γίνεται να παραβλέψουμε και τα glam beauty looks με τα οποία εμφανίστηκε για τελευταία φορά στη σκηνή του The Voice.

Ιωάννα Γεωργακοπούλου | Η νικήτρια του The Voice μας εμπνέει (και) με τα hair styles της

Rainbow Eyes

Loading...

Το πιο fun και flirty από όλα τα μακιγιάζ που δημιούργησε η ταλαντούχα makeup artist, Βάσια Λυμπεροπούλου, ήταν με διαφορά αυτά τα πολύχρωμα smokey eyes. Πράσινες, μπλε, κίτρινες και πορτοκαλί σκιές αναμιγνύονταν περίτεχνα σε ένα εντυπωσιακό eye look που ταίριαζε απόλυτα με το fun χαρακτήρα της νικήτριας. Η τελική πινελιά που το έκανε να ξεχωρίζει ήταν αδιαμφισβήτητα το ζωγραφισμένο μαύρο αστέρι κάτω από το δεξί της μάτι.

Glam and Frosty

Loading...
Ιωάννα Γεωργακοπούλου | Τα glam makeup looks που απογείωσαν τις εμφανίσεις της στον τελικό

Τα σαγηνευτικά sultry smoky eyes δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον τελικό. Για την περίσταση η makeup artist επέλεξε frosty rose gold σκιές που κολάκευαν μοναδικά την επιδερμίδα της Ιωάννας, ενώ έδωσε έμφαση στην εξωτερική γωνία με μια πιο σκουρόχρωμη μπορντό σκιά. Το μακιγιάζ ολοκληρώθηκε με ρουζ και χείλη σε ίδιες αποχρώσεις για το απόλυτο matchy matchy αποτέλεσμα.

Matte Red Lips

voice

Σε αυτό το makeup look βλέπουμε τα ίδια εντυπωσιακά smoky eyes με μια μικρή προσθήκη ιριδίζουσας ροζ σκιάς στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων. Η μεγάλη αλλαγή εδώ ήρθε στα χείλη, τα οποία τονίστηκαν με ένα matte φλογερό κόκκινο κραγιόν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ