Follow us

Έλενα Τσαγκρινού | Άλλη μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της τραγουδίστριας

Εσύ πώς την προτιμάς;

τσαγκρινού NPD

Αν μια Ελληνίδα celebrity μπορεί να χαρακτηριστεί "χαμαιλέοντας" ως προς τα μαλλιά της, αυτή είναι σίγουρα η Έλενα Τσαγκρινού, μιας και δεν φοβάται να πειραματιστεί με αυτά και να τολμήσει πολλά διαφορετικά looks. Φυσικά, δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ με τις αλλαγές της, αφού υποστηρίζει τέλεια κάθε απόχρωση ή κούρεμα που έχει δοκιμάσει μέχρι στιγμής.

Δες επίσης: Έλενα Τσαγκρινού | Θα εμφανιστεί με Celia Kritharioti στον διαγωνισμό της Eurovision

Έτσι, αλλάζοντάς τα ανά τακτά χρονικά διαστήματα και έχοντας υιοθετήσει από πολύ μακριά μαλλιά μέχρι κάθε λογής καρέ κουπ, τους τελευταίους μήνες μάς εξέπληξε ευχάριστα με την επιλογή ενός à la garçonne κουρέματος, που είχε ένα σέξι boyish vibe που μας άρεσε πολύ. Οι αποχρώσεις που δοκίμασε και στο pixie κούρεμά της ήταν αρκετές (τόλμησε μέχρι και ένα funky ροζ χρώμα), καταλήγοντας πριν λίγο καιρό σε ένα ζεστό καστανό.

Δεν πέρασε πολύς καιρός ωστόσο και είδαμε ότι η pop τραγουδίστρια άλλαξε (και πάλι) το στυλ των μαλλιών της. Σε ένα βιντεάκι που ανέβασε η ίδια στο Instagram της, μετράει αντίστροφα τις ημέρες για τη Eurovision 2021 στην Ολλανδία όπου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, κι εμείς δεν γινόταν να μην προσέξουμε το νέο της hairstyle.

Η 26χρονη επέλεξε να αποχωριστεί το androgynous inspired κούρεμά της για να υιοθετήσει μια πιο θηλυκή medium-length κουπ, χωρίς όμως να αλλάξει το χρώμα της. Το κούρεμα έχει διακριτικά layers στα μπροστινά τμήματα, ενώ τα shiny μαλλιά της συμπλήρωσαν παιχνιδιάρικες αφέλειες.

Δες επίσης: Η Demy έγινε ξανθιά | Δες το νέο hair look της

Δες το νέο look της:

Loading...
Loading...
Loading...

Θυμήσου το μοντέρνο pixie cut που είχε μέχρι πρότινος:

Loading...

Υποψιαζόμαστε ότι η εν λόγω αλλαγή έγινε χάριν της επερχόμενης συμμετοχής της στον δημοφιλή διαγωνισμό τραγουδιού, πάντως σε κάθε περίπτωση εμάς μάς αρέσει και με αυτό το μήκος.

Δες επίσης: Η Έλενα Τσαγκρινού είναι η βασίλισσα των make overs | Οι (πάρα) πολλές αλλαγές στα μαλλιά της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ