O Ryan Raynolds έγινε για λίγο ο προσωπικός colourist της Blake Lively

Αφέθηκε στα χέρια του συζύγου της. Πώς σου φαίνεται το αποτέλεσμα;

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Ανανέωση ρίζας είχε το πρόγραμμα για τη Blake Lively, που εν μέσω καραντίνας επέλεξε την DIY μέθοδο βαφής των μαλλιών της.

Όπως οι περισσότερες από εμάς, έτσι και η 33χρονη αναγκάστηκε να βάψει μόνη της τα μαλλιά της, έχοντας όμως ως βοηθό τον Ryan Reynolds.

Δες εδώ: Έλενα Τσαγκρινού | Άλλη μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της τραγουδίστριας

Με ένα time-lapse video που ανέβασε η Lively ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, μπορούμε να δούμε όλες τις προσπάθειες του ζευγαριού ώστε περάσουν σωστά τη βαφή. Δουλεύοντας οι δύο τους σαν ομάδα, το video δείχνει αρχικά την ηθοποιό να χωρίζει τα μαλλιά της σε τμήματα και να περνάει μόνη της τη βαφή στις μπροστινές ρίζες, ενώ τον σύζυγό της να τη βοηθάει με τις τούφες που βρίσκονται στο πίσω μέρος του κεφαλιού και στα δυσπρόσιτα σημεία.

Δες το βίντεο:

Εάν κάνεις swipe left, θα τους δεις να αγκαλιάζονται χαμογελαστοί και χαρούμενοι αμέσως μετά την απόπειρα αυτή, με την Blake Lively να έχει ένα λαμπερό golden-blonde χρώμα στα μαλλιά όπως πάντα. Πράγμα που αποδεικνύει ότι η προσπάθειά τους ήταν επιτυχής.

Αυτό το fun video έδειξε πόσο καλά περνούν μεταξύ τους, θυμίζοντάς μας για άλλη μια φορά πως αυτό το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα του Hollywood.

Αν θες κι εσύ να βάψεις τη ρίζα μόνη σου αλλά δεν είσαι σίγουρη πώς να το κάνεις σωστά, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας εδώ.

Δες επίσης: Τι να κάνεις αν το χρώμα των μαλλιών σου βγήκε πιο σκούρο απ' ό,τι το περίμενες