Follow us

Η Emily Ratajkowski φωτογραφίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ και είναι υπέροχη

Λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

emily Abaca Press

Η Emily Ratajkowski διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, αφού βρίσκεται στον 7ο μήνα ανυπομονώντας να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Καθ᾽όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της το μοντέλο μοιράζεται στο Instagram πολλές στιγμές από την καθημερινότητά της, χωρίς να λείπουν χαριτωμένες (ή πιο σέξι) φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Ανάμεσα σε όλες αυτές τις πόζες, έχουμε παρατηρήσει πόσο λαμπερή δείχνει η 29χρονη, που πάντα έχει τέλειο φυσικό μακιγιάζ σε γήινους τόνους. Εκτός από τα καλά γονίδια, στοιχηματίζουμε ότι μεγάλο ρόλο παίζει η κύηση, που προκαλεί σε πολλές εγκύους το λεγόμενο "pregnancy glow effect", την εξαιρετική λάμψη δηλαδή που έχουν όλες οι εγκυμονούσες στο πρόσωπο και πηγάζει από μέσα τους.

Δες εδώ: 5 beauty tips για εγκύους, με την εγγύηση της Meghan Markle

Έτσι και στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της εμφανίζεται χωρίς καθόλου μακιγιάζ, και όμως, είναι και πάλι αψεγάδιαστη. Στη λεζάντα της αναγράφει ότι δεν φοράει τίποτα στο πρόσωπο παρά μόνο skincare προϊόντα του brand @loopsbeauty, που είναι βασικά οι σούπερ ενυδατικές sheet masks για το πρόσωπο και τα μάτια.

Δες επίσης: 5 λόγοι που μια καλή skincare ρουτίνα μπορεί να ωφελήσει και την ψυχική σου υγεία

Δες τη φωτογραφία:

Loading...

Πριν λίγο καιρό είχε ανεβάσει μια φωτογραφία όπου χαλάρωνε φορώντας μια ενυδατική rubber mask από το εν λόγω skincare brand. Εάν θες κι εσύ μια τόσο άψογα ενυδατωμένη και λεία επιδερμίδα, χωρίς ατέλειες, και που δεν θα χρειάζεται πολύ - έως καθόλου μακιγιάζ - δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το beauty tip του μοντέλου: να αφιερώνεις δηλαδή όσο πιο συχνά μπορείς χρόνο για την περιποίηση και φροντίδα του προσώπου σου.

Δες επίσης: O Ryan Raynolds έγινε για λίγο ο προσωπικός colourist της Blake Lively

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ