Follow us

Αυτά είναι τα προϊόντα που χρειάζεται η επιδερμίδα σου τις κρύες μέρες του χειμώνα

H σειρά Cicaplast της La Roche-Posay για ανάπλαση της επιδερμίδας θα γίνει σύμμαχός σου στο κρύο.

skin iStock

Μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών, αλλά και το κρύο που καλά κρατεί ακόμα, είναι πιθανό η επιδερμίδα σου να έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά. Το σκάσιμο, η ξηρότητα, το τράβηγμα και άλλες ευαισθησίες που μπορεί να νιώθεις όχι μόνο στο πρόσωπο, αλλά και στο υπόλοιπο σώμα, στα χέρια και στα χείλη, μπορούν να γίνουν πολύ ενοχλητικά, ενώ η ξηρή ατμόσφαιρα που δημιουργούν τα κλιματιστικά και τα καλοριφέρ στους εσωτερικούς χώρους δεν ευνοούν καθόλου την κατάσταση.

Γι᾽αυτό, καλό είναι να εξοπλιστείς με την all-time classic σειρά της La Roche Posay, Cicaplast. Αποτελείται από προϊόντα πολλαπλών χρήσεων που καταπραΰνουν τους ερεθισμούς, επανορθώνουν και προστατεύουν τη λειτουργία του δερματικού φραγμού. Εμπλουτισμένη με καταπραϋντικά και επανορθωτικά συστατικά όπως Πανθενόλη, Βούτυρο Καριτέ, Madécassoside και Ιαματικό Νερό La Roche-Posay, η σειρά CICAPLAST περιλαμβάνει μια σειρά αυστηρά υποαλλεργικών συνθέσεων.

Εσύ για τον φετινό χειμώνα θα χρειαστείς τα εξής 4 προϊόντα: κρέμα ανάπλασης, lip balm για τα χείλη, αναπλαστική κρέμα χεριών και καθαριστικό gel χεριών.

Πιο συγκεκριμένα:

-Η Cicaplast Baume B5 Κρέμα Ανάπλασης είναι μια κρέμα βάλσαμο για την ανάπλαση και επανόρθωση του ερεθισμένου δέρματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλα τα μέλη της οικογένειας.

-Το Cicaplast Levres Επανορθωτικό Balm για Χείλη και Μύτη καταπραΰνει, επανορθώνει και προστατεύει τα ξηρά, σκασμένα και ερεθισμένα χείλη, χάρη στη σύνθεσή του που συνδυάζει Πανθενόλη 5% με MP-LIPIDS, λιπίδια που ενεργοποιούν τη σύνθεση ενυδατικών παραγόντων, λιπιδίων και πρωτεϊνών.

-Η Cicaplast Mains Hand Cream καταπραΰνει, επανορθώνει και προστατεύει τα ξηρά, σκασμένα και ταλαιπωρημένα χέρια.

- Και το Cicaplast Hydro Alcoolique Purifying Hand Gel, καθαριστικό με αιθυλική αλκοόλη είναι απαραίτητο για να διατηρήσεις τα χέρια σου καθαρά όπου κι αν βρίσκεσαι.

Το καλύτερο; Όσο συχνά και να τα χρησιμοποιείς, δεν ξηραίνουν το δέρμα ενώ χάρη στην πρακτική συσκευασία τους μπορείς να τα έχεις παντού μαζί σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ