Follow us

Οι ωραιότερες beauty στιγμές από την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Λίγο πριν η LFW ρίξει αυλαία, αναπολούμε τα ωραιότερα beauty looks που παρουσιάστηκαν.

lfw Instagram/@janeenwitherspoonmakeup

Με τις fashion addicts να παρακολουθούν τα shows από τον καναπέ τους, οι φετινές εβδομάδες μόδας δεν θυμίζουν σε τίποτα την στιλιστική φρενίτιδα των προηγούμενων χρόνων. Αυτό δεν έκανε ωστόσο τους σχεδιαστές λιγότερο δημιουργικούς. Τρανό παράδειγμα ήταν η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, όπου οι σχεδιαστές τόσο με τις δημιουργίες τους, όσο και με τα beauty looks που τις συνόδευαν χάρισαν φως και αισιοδοξία σε μία κατά τ' άλλα σκοτεινή περίοδο στις ζωές όλων. Ακολουθούν τα beauty looks που ξεχώρισαν:

Ballet Inspired

Loading...

Για τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 η Erdem Moralioglu άντλησε έμπνευση από την τέχνη του μπαλέτου και τη σχέση των θρυλικών χορευτών Rudolf Nureyev και Margot Fonteyn. "Η ταινία του 1948, The Red Shoes, που αφηγείται την ιστορία μιας μπαλαρίνας, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη συλλογή Erdem αυτής της σεζόν. Ήθελα να δημιουργήσω ένα look που θα προκαλεί την αίσθηση που βιώνουν οι χορευτές κατά τη διάρκεια μιας παράστασης", λέει η Global Artistry Director του brand NARS, Jane Richardson, η οποία επιμελήθηκε το μακιγιάζ.

Η Richardson εμπνεύστηκε από την Fonteyn, δημιουργώντας έντονα eye looks με το eyeliner να εκτελεί τη δική του αισθητική ερμηνεία ενός arabesque, με κάθε άκρο να στρέφεται κάτω και πάνω από τα μάτια, προτού καταλήξει σε εντυπωσιακά cat eyes. Άλλα μοντέλα είχαν κόκκινα ματ χείλη à la Moira Shearer, αλλά μένοντας πιστά στους κανόνες μινιμαλισμού το μπαλέτου, κανένα μοντέλο δεν συνδύαζε τα δύο looks.

Κοινός παρανομαστής των δύο makeup looks ήταν η φυσική επιδερμίδα, που το concealer είχε πάρει τη θέση του foundation, χαρίζοντας ένα λαμπερό και φρέσκο αποτέλεσμα. Το μακιγιάζ ολοκληρώθηκε με ένα χρώμα υγείας στα μάγουλα και φυσικά φρύδια.

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ