Follow us

Δοκιμάσαμε τo νέo genius beauty app της Chanel

Ο νέος τρόπος για να ανακαλύπτεις και να δοκιμάζεις αγαπημένες αποχρώσεις κραγιόν από τον καναπέ σου.

chanel Chanel

Είναι αλήθεια ότι ο τελευταίος χρόνος "δοκίμασε" πολλές βιομηχανίες, με αυτήν την ομορφιάς να πλήγεται ιδιαίτερα. Η πανδημία ανάγκασε πολλές επιχειρήσεις να μείνουν κλειστές, με κομμωτήρια, nail salons και καταστήματα καλλυντικών να βάζουν λουκέτο και τις εκατομμύρια beauty addicts να βρίσκουν εναλλακτικές λύσεις στο διαδίκτυο, τόσο για τις αγορές τους όσο και για τα beauty θέματα που τις απασχολούν.

Και τα brands όμως κατάφεραν να εφεύρουν genious λύσεις για να έρθουν πιο κοντά στον καταναλωτή - έστω από απόσταση. Αφού πλέον δεν μπορούμε να πάμε στα καταστήματα για να πάρουμε συμβουλές από τις beauty experts, να δοκιμάσουμε τις νέες αφίξεις σε καλλυντικά ή να αλλάξουμε τα μαλλιά και τα νύχια μας, η τεχνολογία έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που έδωσε τη δυνατότητα όλα αυτά να γίνουν μέσω του διαδικτύου, ακόμα και μέσω apps.

Η τεχνητή νοημοσύνη (AR) συντέλεσε σε μεγάλο βαθμό στο να γίνει δυνατή η δημιουργία ειδικών beauty apps, που μας βοηθούν ακόμα και να δοκιμάσουμε τα καλλυντικά από... την άνεση του καναπέ μας.

Ένα τέτοιο μαγικό application, το LIPSCANNER, δημιούργησε και ο οίκος Chanel, που έγινε διαθέσιμο για τα iPhones μέσω του App store πριν λίγες μέρες.

Δεν είναι μόνο ότι μπορείς να δοκιμάσεις virtually όλα τα κραγιόν της σειράς, αλλά και το ότι σε ενθαρρύνει να βρεις την αγαπημένη σου απόχρωση όπως την έχεις φανταστεί ή εμπνευστεί εσύ. Φανταστικό;

Πώς δουλεύει ωστόσο;

Όταν ανοίγεις την εφαρμογή, σου δίνεται η δυνατότητα να σκανάρεις ένα χρώμα από όπου θες: από κάποιο περιοδικό, από τα χείλη ενός μοντέλου, από αφίσα στο δρόμο, από κάποιο λουλούδι ή ρούχο. Σε δευτερόλεπτα, το LIPSCANNER αναλύει την απόχρωση και σου προτείνει το πιο ταιριαστό κραγιόν της σειράς, δίνοντάς σου την ευκαιρία να το φορέσεις εικονικά. Το αποτέλεσμα είναι τόσο αληθινό που φαίνεται σαν να φοράς όντως το κραγιόν, ενώ μπορείς να τραβήξεις μια selfie για να κρατήσεις το στιγμιότυπο στο κινητό σου. Με ελάχιστα κλικ μπορείς να βρεις την αγαπημένη σου απόχρωση κραγιόν και να το αγοράσεις εκείνη τη στιγμή.

Δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς!

Πηγή: madamefigaro.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ