Follow us

Κλειστά κομμωτήρια; Ο πιο εύκολος τρόπος να ανανεώσεις το χρώμα των μαλλιών σου στο σπίτι

Μέσα σε μόλις 10 λεπτά από την άνεση του σπιτιού σου.

Beauty μαλλιά Courtesy of Wella

Πλέον ζώντας το lockdown Vol.3 (;), έχουμε πάψει να πιστεύουμε στις ημερομηνίες άρσης των μέτρων. Γνωρίζοντας λοιπόν πως είναι αβέβαιο πότε θα ανοίξουν και πάλι τα κομμωτήρια, έχουμε βαλθεί να μάθουμε τα πάντα για την φροντίδα των μαλλιών, έτσι ώστε να μπορούμε να τα περιποιούμαστε μόνες μας στο σπίτι. Αν λοιπόν αναρωτιέσαι "πώς να διατηρήσω το χρώμα τους αναλλοίωτο" ή "πώς να βάψω τα μαλλιά μου κόκκινα ή ακόμα και ροζ", αυτό το κείμενο είναι για εσένα.

Πώς να βάψω τα μαλλιά μου κόκκινα, ροζ, ξανθά ή καστανά;

Η Wella Professionals γνωρίζοντας πόσο δύσκολο -και τρομακτικό- είναι να περιποιήσε ή ακόμα και να αλλάζεις το χρώμα των μαλλιών σου μόνη σου στο σπίτι, λάνσαρε τις νέες Color Fresh Masks χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης, χωρίς σιλικόνες.

Κλειστά κομμωτήρια; Ο πιο εύκολος τρόπος να ανανεώσεις το χρώμα των μαλλιών σου στο σπίτι

Η χρήση τους είναι διττή. Από τη μία μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις για να ξαναζωντανέψεις το χρώμα των μαλλιών σου σε μόλις 10 λεπτά, αφού χάρη στη σύνθεσή τους με ειδικά επιλεγμένες άμεσες χρωστικές μπορούν και χαρίζουν επαγγελματικό φινίρισμα. Από την άλλη μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και για να αλλάξεις τελείως το χρώμα τους, κάνοντας το δικό σου statement με την εμφάνισή σου.

wella

Όπως σίγουρα όμως θα κατάλαβες από το όνομά τους, πρόκειται για μάσκες μαλλιών. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι εκτός από το ότι ανανεώνουν το χρώμα τους, παράλληλα τα περιποιούνται χαρίζοντας αίσθηση περισσότερης απαλότητας και ενυδάτωσης, ενώ μειώνουν το σπάσιμο της τρίχας κατά το βούρτσισμα. Όλα αυτά χάρη στην πλούσια σύνθεσή τους με έλαιο αργκάν, αβοκάντο και πυρηνέλαιο βερύκοκου. Με άλλα λόγια είναι το all in 1 προϊόν που μόλις το δοκιμάσεις θα καταλάβεις γιατί το θεωρούμε το απόλυτο quarantine must!

11 υπέροχες αποχρώσεις

wella

Όσο για την κατάλληλη απόχρωση, μην ανησυχείς: Οι νέες Wella Professionals Color Fresh Masks διατίθενται σε 11 υπέροχες αποχρώσεις κι έτσι είμαστε βέβαιες ότι θα βρεις αυτή που σε εκφράζει. Πιο συγκεκριμένα, θα τις βρεις σε 7 φυσικές αποχρώσεις, από φωτεινό ξανθό και ζεστό καστανό μέχρι φλογερό κόκκινο, για ενίσχυση του χρώματος με φυσική όψη και ευχάριστο άρωμα, αλλά και σε 4 τολμηρές αποχρώσεις, όπως μπλε, ροζ και mint, για να αλλάξεις τελείως το look σου.

Είμαστε σίγουρες ότι σε πείσαμε να τις δοκιμάσεις, αλλά αν ψάχνεις έναν ακόμα λόγο, το' χουμε: Ο σχεδιασμός των συσκευασιών των 11 Color Fresh Masks αναπτύχθηκε σε συνεργασία με καλλιτέχνες που ζωντανεύουν την ιστορία τους και το σκοπό της Wella Professionals Make Change. Η φωτογράφος Elodie Farges ηγείται της λήψης για τις 7 φυσικές αποχρώσεις με την υπέροχη χρήση φυσικών στοιχείων και σχημάτων, και το μοναδικό στυλ avant-garde του Paul Fuentes είναι το όνομα πίσω από τις 4 ζωηρές αποχρώσεις. Από την πιο εξελιγμένη έκφραση της φύσης έως τα πιο παιχνιδιάρικα και τολμηρά παιχνίδια, κάθε απόχρωση έχει σχεδιαστεί για να αντιπροσωπεύει το χρώμα με έναν εμπνευσμένο τρόπο που αντικατοπτρίζει τη μοναδική στάση και το στυλ της. Με άλλα λόγια κάθε συσκευασία είναι ένα μικρό αριστούργημα για το μπάνιο σου!

info
www.wella.com/professional/gr-GR/hair-color/color-fresh/color-fresh-mask#/?_k=u6f1mg

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ