Follow us

Επιστροφή στις πασαρέλες για την Gigi Hadid με νέο χρώμα μαλλιών

Πώς σου φαίνεται;

gigi hadid Splash News / Ideal Image

Με αέρα ανανέωσης και ένα εντελώς διαφορετικό χρώμα στα μαλλιά της έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην πασαρέλα η Gigi Hadid, πέντε μόλις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της.

Το διάσημο top model άνοιξε κι έκλεισε το σόου του οίκου Versace για το Φθινόπωρο-Χειμώνα ᾽21 που έλαβε χώρα στο Μιλάνο και παρουσιάστηκε διαδικτυακά στα social media.

Μεγάλη έκπληξη (κι εντύπωση) προκάλεσε και η νέα απόχρωση στα μαλλιά της, που δεν θύμιζε σε τίποτα το signature ξανθό χρώμα της. Η νεαρή μανούλα αποφάσισε να γίνει ginger, εμπνευσμένη από τη σειρά "The Queen's Gambit" όπως έγραψε και σε ένα story της. Δεν γνωρίζουμε αν αυτή η αλλαγή έγινε προσωρινά μόνο για τις ανάγκες του σόου, ή αν την έκανε ακριβώς για να τιμήσει την επιστροφή της στις πασαρέλες. Το μόνο που μπορούμε να διαπιστώσουμε και από τις εικόνες που ανέβασε, είναι ότι φαίνεται να το ευχαριστιέται και να της αρέσει πολύ αυτή η αλλαγή στα μαλλιά της.

Δες την Elsa Hosk με επιμελώς ατημέλητα μαλλιά λίγες μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της

Υπεύθυνος για το νέο της look ήταν ο δικός μας Πάνος Παπανδριανός (aka @panosphair) που φρόντισε να διαλέξει την ιδανική απόχρωση για την επιδερμίδα και το χρώμα των ματιών της.

Δες στις παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο το νέο look της:

Loading...
Loading...
Loading...
Επιστροφή στις πασαρέλες για την Gigi Hadid με νέο χρώμα μαλλιών
gigi
gigi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ