Follow us

PFW FW '21 | Το δυναμικό comeback των αξεσουάρ μαλλιών που ομορφαίνουν τα χτενίσματά μας

Όπως φάνηκε στα fashion shows του Dior, Giambatista Valli, Chanel κ.ά.

chanel Splash News

Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού για το Φθινόπωρο-Χειμώνα ᾽21 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της, με τη δημιουργικότητα των σχεδιαστών να οργιάζει. Εκτός από τα ονειρεμένα prêt-a-porter φορέματα, τουαλέτες, κοστούμια που είδαμε να παρελαύνουν στα feeds μας (μιας και όλα τα shows φέτος ήταν digital), εντυπωσιαστήκαμε και από τα beauty looks που προτάθηκαν και που συνόδευαν τέλεια το στυλ ρούχων που παρουσιάστηκαν.

Δες εδώ: Bella Hadid | Το eye makeup look για το show Givenchy που όλες θέλουμε να αντιγράψουμε

Έτσι, αν πρέπει να κρατήσουμε ένα πράγμα από τη φετινή Paris Fashion Week αυτό είναι τα (πολυτελή) αξεσουάρ μαλλιών που έκαναν δυναμικά την εμφάνισή τους στα χτενίσματα των μοντέλων.

Μεταξωτά patterned μαντήλια, μυστηριώδη βέλο και φαρδιές βελούδινες στέκες ήταν οι προτάσεις του Guido Palau για τον οίκο Dior ενώ περίτεχνα hairbands με πέρλες κόσμησαν τις αλογοουρές, τους κότσους και τα bob haircuts των μοντέλων στο show Giambattista Valli, χάρη στην παραμυθένια αισθητική της hair stylist Odile Gilbert. Τα μεταλλικά hair clips με κάθε λογής απεικονίσεις και σχέδια ήταν πανταχού παρόντα στο show του Schiaparelli, ενώ στον οίκο Chanel είδαμε cute beenies και καπέλα να έχουν την τιμητική τους - μαζί με μια υπέροχη αλυσίδα από χάντρες περασμένη σαν κορδέλα σε ολόισια μαλλιά.

Δες εδώ: MFW | Tο χτένισμα από τα catwalks που θα κάνεις ξανά και ξανά

Δες παρακάτω μερικές εικόνες που θα σε πείσουν να τα υιοθετήσεις στα hair looks σου την επόμενη σεζόν (αλλά και από τώρα):

Dior

Loading...
Loading...

Chanel

PFW FW '21 | Το δυναμικό comeback των αξεσουάρ μαλλιών που ομορφαίνουν τα χτενίσματά μας
chanel
chanel
chanel

Giambatista Valli

Loading...
Loading...

Schiaparelli

schiaparelli

Φωτογραφίες κειμένου: Splash News / Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ