Follow us

Fresh Beauty News | Τα προϊόντα Drunk Elephant ήρθαν στην Ελλάδα

Από τον Μάρτιο του 2021 θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στα Sephora.

product Courtesy of Drunk Elephant

Αν παρακολουθείς skincare youtube, τότε θα ξέρεις πολύ καλά ότι τα προϊόντα Drunk Elephant είναι ιδιαίτερα αγαπητά στο εξωτερικό, χάρη τόσο στα συστατικά που περιέχουν, όσο και σε αυτά που δεν περιέχουν. Τώρα όλες εμείς οι skincare, αλλά και haircare addicts θα έχουμε την ευκαιρία να τα δοκιμάσουμε, αφού από τον Μάρτιο του 2021 θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στα Sephora.

Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Drunk Elephant είναι η πεποίθηση της δημιουργού της σειράς, Tiffany Masterson, ότι αυτά που εξαιρούνται από τα προϊόντα είναι τόσο σημαντικά όσο αυτά που περιλαμβάνονται στις συνθέσεις. Συνεπώς, δεν θα βρείς ποτέ τα Suspicious 6™ (αιθέρια έλαια, οινόπνευμα ξήρανσης, σιλικόνες, χημικά αντιηλιακά, αρώματα/ χρωστικές και λαουρυλοθειικό νάτριο) σε κανένα προϊόν Drunk Elephant. Αφαιρώντας αυτά τα έξι πολύ διαδεδομένα συστατικά, η επιδερμίδα μπορεί να επιστρέψει στην πιο υγιή και ισορροπημένη της κατάσταση. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι όλα τα προϊόντα Drunk Elephant έχουν συνθέσεις με ιδανικά επίπεδα pH, αναμιγνύονται εύκολα και έχουν υψηλό δείκτη απορρόφησης.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα κυκλοφορήσουμε στην Ελλάδα, με τη βοήθεια των συνεργατών μας στα Sephora", δήλωσε η Masterson. "Περιμένω εναγωνίως οι fans μας στην Ελλάδα να ανακαλύψουν τη φιλοσοφία "λιγότερα συστατικά" για απόλυτη αποκατάσταση της επιδερμίδας!"

info
Τα προϊόντα Drunk Elephant θα είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα Sephora.gr & mobile app από τις 9 Μαρτίου και σε 10 φυσικά καταστήματα Sephora σε όλη τη χώρα από τις 22 Μαρτίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ