Follow us

Εmily Ratajkowski | 10 φορές που έχει αποδείξει ότι είναι η βασίλισσα του nude makeup

Τα καλύτερα makeup looks της.

Emily Ratajkowski Splash news/Ideal Image

H Emily Ratajkowski, που μόλις πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωράκι, έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι μια γυναίκα που δεν χρειάζεται μακιγιάζ, αφού είναι όμορφη ακόμα και χωρίς αυτό.

Παρ´ολα αυτά, το αγαπημένο της makeup look είναι ξεκάθαρα το nude, με γήινους απαλούς τόνους στο πρόσωπο και ελάχιστες υπερβολές. Σπάνια την έχουμε δει με κάποιο έντονο χρώμα στα χείλη (για παράδειγμα κόκκινο ή φούξια), μιας και το nude-brown ή nude-pink είναι τα must για εκείνη.

Δες επίσης: Chiara Ferragni | Με κοντά μαλλιά όπως δεν την έχεις ξαναδεί τον τελευταίο καιρό

Το nude makeup look είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ τα τελευταία χρόνια, με μπεζ και καφέ τόνους να κυριαρχούν σε μάτια, ζυγωματικά και χείλη - και η 29χρονη έχει τα κατάλληλα χρώματα σε μαλλιά, δέρμα και μάτια για να τo υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο.

Συγκεντρώσαμε παρακάτω όλα τα makeup looks που έχει κάνει κατά καιρούς (τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όσο και πριν από αυτή) και που αποδεικνύουν ότι είναι η βασίλισσα του nude μακιγιάζ - αλλά και του nude skin, του δέρματος δηλαδή χωρίς καθόλου μακιγιάζ.

Δες εδώ: Η Emily Ratajkowski φωτογραφίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ και είναι υπέροχη

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ