Follow us

Οι καλύτερες κρέμες ματιών σύμφωνα με τις πιο διάσημες celebrities του Hollywood

Το μυστικό τους για μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών αλλά και για ελάττωση των μαύρων κύκλων.

Jennifer Aniston

Όμορφες και γοητευτικές δείχνουν πολύ νεότερες από την ηλικία τους, δίνοντας την αίσθηση ότι έχουν βρει το μυστικό της αιώνιας νεότητας ή έχουν κάνει κάποιο είδος συμφωνίας με τον διάβολο. Αυτές είναι οι A-listers που απαρτίζουν την παρακάτω λίστα. Ανεξάρτητα από την ηλικία τους, όλες καταφέρνουν να δείχνουν φρέσκες, ξεκούραστες και λαμπερές, κάτι για το οποίο σε μεγάλο βαθμό οφείλεται η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας τους. Παρακάτω αποκαλύπτουν ποιες είναι οι καλύτερες κρέμες ματιών κατά την άποψή τους, αλλά και τα μυστικά της σωστής εφαρμογής:

Jennifer Aniston

Μία από τις πιο ιδιαίτερες προτάσεις είναι αδιαμφισβήτητα εκείνη της Jennifer Aniston. Η ηθοποιός αντί να χρησιμοποιεί κάποια κρέμα ματιών, προτιμά τη βαζελίνη. Σύμφωνα με το περιοδικό Hello, η Aniston εφαρμόζει "μια γεναιόδωρη ποσότητα κάτω από κάθε μάτι πριν πέσει για ύπνο". Αυτό δεν είναι το μόνο οικονομικό τρικ της. Για να μειώσει το οίδημα κάτω από τα μάτια το πρωί, κυλά ένα παγάκι πάνω στην επιδερμίδα της, ένα hack που αγαπά πολύ και η Bella Hadid και η Kate Moss.

Margot Robbie

Αγαπημένη της επιλογή είναι η Skin Caviar Luxe Eye Cream της La Prairie, μία κρέμα ματιών που αγαπάται από πολλούς A-listers. Η πολυτελής αυτή κρέμα απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια απαλή και σφριγηλή και στοχεύοντας τα σημάδια της γήρανσης.

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Μοιράσου το άρθρο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ