Follow us

10 celebrities που θα σε πείσουν να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά

Γιατί και με ένα androgynous style κούρεμα μπορείς να δείξεις σέξι.

Charlize Theron

Τα πλούσια, όμορφα μαλλιά είναι ένα από τα πιο γοητευτικά χαρακτηριστικά μιας γυναίκας. Οι περισσότερες τα προτιμούν μακριά, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι και τα κοντύτερα μαλλιά δεν έχουν τη χάρη τους.

Δες εδώ: H Penelope Cruz μόλις έκανε το πιο κολακευτικό lob haircut

Πάρε για παράδειγμα την Jennifer Lopez: ορκισμένη... "Ραπουνζέλ", τα χαρακτηριστικά xxl waves της την ακολουθούν σχεδόν από το ξεκίνημα της καριέρας της. Σπάνια τα αποχωρίζεται, και αυτό γίνεται μόνο για τις ανάγκες κάποιας φωτογράφισης ή γυρίσματος, ενώ το κοντύτερο μήκος που έχει δοκιμάσει ποτέ είναι το lob (long bob haircut), δηλαδή καρέ κουπ μέχρι τον ώμο.

Ως εκ τούτου, προκάλεσε (ευχάριστη) έκπληξη σε όλους το pixie κούρεμα που δοκίμασε για τις ανάγκες του εξωφύλλου για μεγάλο διεθνές περιοδικό πριν λίγο καιρό: ακόμα και η εκρηκτική star το τόλμησε και δικαιώθηκε.

Δες εδώ: Khloé Kardashian | Έκανε το χτένισμα που θα θες να αντιγράψεις asap

Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, αλλά ένα αγορίστικου τύπου κούρεμα μπορεί να σε κάνει να δείχνεις πιο σέξι και αισθησιακή κι από μια μακριά χαίτη με φουλ όγκο. Ταυτόχρονα, η απίστευτη ευελιξία του αλλά και πρακτικότητά του το μετατρέπει σε ένα πολύ εύκολο κούρεμα που όχι μόνο κολακεύει τα περισσότερα σχήματα προσώπου, αλλά σε βοηθάει να μένεις πάντα "put together" αφού δεν χρειάζεται πολύ styling.

Και για του λόγου το αληθές, συγκεντρώσαμε 10 αγαπημένες celebrities που έχουν δοκιμάσει το pixie haircut κατά καιρούς και έδειξαν πανέμορφες - κάποιες από αυτές το αγάπησαν τόσο πολύ που το κράτησαν μέχρι σήμερα. Από την Halle Berry μέχρι και την αείμνηστη Lady Diana Spencer, οι παρακάτω κυρίες θα σε πείσουν να το δοκιμάσεις κι εσύ - αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Jennifer Lopez

Loading...

Halle Berry

Loading...

Scarlett Johansson

Loading...

Emma Watson

Loading...

Natalie Portman

Loading...

Charlize Theron

Loading...

Kirsten Stewart

Loading...

Cara Delavigne

Loading...

Ursula Corbero

Loading...

Lady Diana

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ