Follow us

Ενυδάτωση σώματος | Ανακαλύψαμε την πιο ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης για το σώμα

Με υπέροχες συσκευασίες, αποτελούν το κατάλληλο δώρο και για την κολλητή σου.

cellulite iStock

Αναζητάς μια ολοκληρωμένη σειρά για ενυδάτωση σώματος; Κάναμε την έρευνά μας και σου παρουσιάζουμε παρακάτω τα προϊόντα που είμαστε σίγουρες ότι θα λατρέψεις.

Τα ελληνικά καλλυντικά Dalon Cosmetics διαθέτουν ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων για την περιποίηση της γυναικείας επιδερμίδας. Αυτή τη φορά, η εταιρεία πρωτοπορεί δημιουργώντας ολοκαίνουριες συσκευασίες, ανανεώνοντας έτσι την πολυαγαπημένη σειρά Prime.

Glow Me, Hug Me, Rock Me

Ενυδάτωση σώματος | Ανακαλύψαμε την πιο ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης για το σώμα

Η κάθε συσκευασία περιλαμβάνει ένα σετ περιποίησης και ενυδάτωσης σώματος που αποτελείται από: ένα Dry Oil, ένα Body Spray και ένα Body Milk.

Τα προϊόντα περιποιούνται και ενυδατώνουν το δέρμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Έχουν εξαιρετική υφή και απορροφώνται αμέσως χωρίς να αφήνουν ίχνη λιπαρότητας κάνοντας την επιδερμίδα λεία και απαλή.

Κάθε ένα από αυτά φροντίζει το δέρμα με τον δικό του τρόπο, ενώ ειδικά το body spray πιστεύουμε θα γίνει αναπόσπαστο μέρος του νεσεσέρ σου αφού μπορείς να το ψεκάζεις σε σώμα, ρούχα και μαλλιά καθ᾽όλη τη διάρκεια της ημέρας, με το μεθυστικό άρωμά του να σε συνοδεύει παντού.

Μόλις σου δώσαμε και μια πολύ ωραία ιδέα για δώρο στις φίλες σου, τι λες;

Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ