Follow us

Τα πιο κομψά χτενίσματα για τον καύσωνα, σύμφωνα με 10 Ελληνίδες celebrities

Όλες οι φορές που οι διάσημες Ελληνίδες είχαν τα πιο beach - ready και "προστατευτικά" χτενίσματα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Είναι αλήθεια ότι οι υψηλές θερμοκρασίες απαιτούν και τα ανάλογα χτενίσματα, έτσι ώστε να νιώθουμε πιο ανάλαφρες. Πόσες φορές δεν έχεις ιδρώσει εξαιτίας των μαλλιών που έχεις αφήσει να πέφτουν ελεύθερα στην πλάτη σου και να καλύπτουν λαιμό και ώμους; Αν μάλιστα έχεις και πολύ μακριά μαλλιά, αυτό κάνει ακόμα χειρότερη την κατάσταση.

Και με τον πρώτο καύσωνα να ετοιμάζεται να κάνει ποδαρικό για φέτος, αφού ήδη οι θερμοκρασίες έχουν αρχίσει να χτυπούν κόκκινο, ξέρουμε τι σκέφτεσαι: αναζητάς ιδέες για χτενίσματα που να έχουν στιλ και να μην σε ζεσταίνουν, χωρίς όμως να πρέπει να καταλήξεις πάλι στον κλασικό κότσο-κεφτέ ή σε μια απλή αλογοουρά.

Pony Braid | Αυτό είναι το πιο cool χτένισμα αυτή τη στιγμή - και το ιδανικότερο για καύσωνα

Άλλη μια φορά λοιπόν που αντλήσαμε έμπνευση από τις αγαπημένες μας Ελληνίδες celebrities, που όπως πάντα, έχουν τα πιο πετυχημένα χτενίσματα. Ακόμα κι αν μιλάμε για μια απλή αλογοουρά ή κότσο, αυτά θα έχουν "κάτι" που θα τα κάνει να ξεχωρίζουν. Πάντως, ακόμα και ένα καπέλο ή μαντήλι μπορεί να χαρίσει στιλ στα μαλλιά σου, αφού με μια απλή κίνηση κάνεις το δικό σου statement προστατεύοντας ταυτόχρονα τα μαλλιά και το τριχωτό από τον ήλιο - όπως ακριβώς έκαναν και η Χριστίνα Μπόμπα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Πράγμα καθόλου αμελητέο, αν αναλογιστείς πόσο πιο δυνατός είναι ο ήλιος σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες.

Το genius hack της Kaia Gerber για sunkissed λάμψη στο πρόσωπο (χωρίς έκθεση στον ήλιο)

Δες παρακάτω όλες τις φορές που αγαπημένες celebrities είχαν τα πιο beach-ready και "προστατευτικά" χτενίσματα για τον καύσωνα:

Βάσια Κωσταρά

Ευγενία Σαμαρά

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Αθηνά Οικονομάκου

Μαίρη Συνατσάκη

Έβελυν Καζαντζόγλου

Μαρία Ηλιάκη

Κατερίνα Καινούργιου

Χριστίνα Μπόμπα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ