Follow us

Το συμπλήρωμα ενδυνάμωσης και ενυδάτωσης που λαχταρά η επιδερμίδα σου

Η πεμπτουσία της φύσης τέλεια σχεδιασμένη με μελισσοκομικά προϊόντα και αιθέρια έλαια.

Κοπέλα εφαρμόζει έλαια προσώπου Istock Photo

Ακριβώς όπως το καθημερινό διαιτολόγιό σου χρειάζεται συμπληρώματα διατροφής για να είσαι ο πιο υγιής εαυτός σου, το ίδιο ισχύει και για το διαιτολόγιο της επιδερμίδας σου, δηλαδή τη skincare ρουτίνα σου, έτσι ώστε να μπορεί να είναι η πιο λαμπερή και υγιής εκδοχή της. Αυτόν το ρόλο επιτελούν το έλαιο προσώπου και το balm της σειράς Beessential Oils της APIVITA, τα οποία συνδυάζουν την απαράμιλλη προστατευτική δύναμη των προϊόντων της μέλισσας με την αποδεδειγμένη θεραπευτική δράση των πολύτιμων αιθέριων ελαίων. Προσφέρουν έτσι στο δέρμα, όλα εκείνα τα απαραίτητα συστατικά, όπως λιπίδια, βιταμίνες και Ω-λιπαρά οξέα, που ενισχύουν την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας.

Σίγουρα θα έχεις ακούσει ξανά βέβαια για τα έλαια προσώπου. Μπορεί να αποτελούν το next big thing στο skincare με ολοένα και περισσότερους δερματολόγους να τα εξυμνούν για τις βαθιά ενυδατικές τους ιδιότητες, ωστόσο θα πρέπει να θυμάσαι κάτι: Δεν είναι όλα τα έλαια ίδια. Η APIVITA πιστή στις αξίες και στην υψηλή ποιότητα που διακρίνει τα προϊόντα της, δημιούργησε λοιπόν τη σειρά Beessential Oils με έλαιο προσώπου ημέρας και balm νυκτός, ακολουθώντας τις μεγαλύτερες διεθνείς skincare τάσεις.

Ας γνωρίσουμε τα έλαια προσώπου Beessential oils

Το συμπλήρωμα ενδυνάμωσης και ενυδάτωσης που λαχταρά η επιδερμίδα σου

Το Έλαιο Προσώπου Ημέρας είναι το boost που λαχταρά η επιδερμίδα σου το πρωί. Το εφαρμόζεις με τις ειδικές κινήσεις μασάζ πριν από την κρέμα σου για να χαρίσεις λάμψη, αντιμικροβιακή προστασία και βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου.

Apivita

Το Balm Προσώπου Νύχτας είναι το προϊόν που λείπει από τη βραδινή skincare ρουτίνα σου. Παίρνεις μια μικρή ποσότητα χρησιμοποιώντας την ειδική σπάτουλα και έπειτα το εφαρμόζεις με τις ειδικές κινήσεις μασάζ πριν από την κρέμα σου για να ενισχύσεις την κυτταρική ανανέωση, να θρέψεις και να ενυδατώσεις σε βάθος την επίδερμιδα σου, αλλά και να χαλαρώσεις πριν τον ύπνο.

Η σύνθεσή τους

Apivita

Στην πολύτιμη σύνθεσή τους η APIVITA "έκλεισε" αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών, όπως μανταρίνι, γκρέιπφρουτ, πορτοκάλι και λεμόνι, που τονώνουν την επιδερμίδα και προσφέρουν μια "ένεση" αναζωογόνησης, αλλά και ένα πανίσχυρο εκχύλισμα πρόπολής -γνωστής και ως "μαύρος χρυσός"- που προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή προστασία. Επίσης, τα 6 πολυδύναμα φυτικά έλαια, που περιέχουν, δημιουργούν έναν προστατευτικό φραγμό στην επιδερμίδα που διασφαλίζει τη διατήρηση της υγρασίας και προστατεύει από την αφυδάτωση. Από τη σύνθεσή του balm δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα από τα signature συστατικά του brand, το μελισσοκέρι, το οποίο θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα και ενισχύει τη δερματική αναγέννηση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Στα plus το γεγονός ότι τα προϊόντα Beessential Oils ακολουθούν τις "προσταγές" του κινήματος Clean Beauty με αποτέλεσμα να είναι ασφαλή για το περιβάλλον και τις μέλισσες, αλλά και ασφαλή για το δέρμα, δερματολογικά ελεγμένα, με 100% συστατικά φυσικής προέλευσης, ενώ παράλληλα να έχουν "πράσινες" συσκευασίες.

Ευεργετικές ιδιότητες

Σε αντίθεση με τα κοινά έλαια προσώπου που απλά ενυδατώνουν την επιδερμίδα, τα Beessential Oils πάνε την περιποίηση ένα βήμα παραπέρα. Πιο συγκεκριμένα, ενδυναμώνουν τον επιδερμικό φραγμό και αυξάνουν την ενυδάτωση κατά 43%, ενώ παράλληλα ενισχύουν την κυτταρική ανανέωση, πράγμα που σημαίνει ότι κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει πιο υγιής και λαμπερή. Εκτός από την τόνωση της επιδερμίδα πετυχαίνουν ωστόσο και τόνωση των αισθήσεων και βελτίωση της διάθεσης. Μια εισπνοή πριν την εφαρμογή, θα σε πείσει!

Ο σωστός τρόπος χρήσης

Όπως μπορείς να καταλάβεις τα συγκεκριμένα προϊόντα διεκδικούν δικαίως μια θέση στη skincare ρουτίνα σου. Για την ακρίβεια, το Day Oil διεκδικούν τη θέση ακριβώς μετά τον καθαρισμό και πριν την εφαρμογή της κρέμας σου. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Beessential Oil Day Oil που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι το "φαινόμενο του μαγνήτη". Τι θα πει αυτό; Τα λιπόφιλα συστατικά της κρέμας, έλκονται από το έλαιο που έχει χρησιμοποιηθεί πριν και δρα σαν "μαγνήτης", που κλειδώνει την ομορφιά της επιδερμίδας και εξασφαλίζει ενυδάτωση που διαρκεί.

Apivita

Τρεις σταγόνες από το έλαιο σε συνδυασμό με την κρέμα ημέρας σου ή μικρή ποσότητα από το balm και μερικές εύκολες κινήσεις μασάζ σε πρόσωπο και λαιμό αρκούν για να δεις άμεσα την επιδερμίδα σου πιο λαμπερή και αναζωογονημένη.

Η σειρά Beessential Oils διατίθεται σε φαρμακεία και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, στο The APIVITA Experience Store, Σόλωνος 6, Κολωνάκι, Αθήνα, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς και στο www.apivita.com/hellas.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ